Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Torpedownia !!!!!!
Proac150
20-01-2010, 22:57
Przebijemy tym tematem słynną choinkę z gór oraz irlandzkie klify
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img94.imageshack.us/img94/2531/torpedownia1.jpg)
Dziękuję.
Aaaa u was ani choinek....ani klifow:D
Piekna podloga....B&W jak to u ciebie, nie mam pytan....ale dystorsje to trza bylo poprawic!
Dokładnie:-) Ja juz swoje zdjecia z Torpedowni podpisuje inaczej tj . ::-) Swietnie wyszlo - kadr extra, podloga b. dobra, a obróbka to sam wiesz;-)
dobry pomysł na pokazanie tego motywu (widziałem jak stałeś za moimi plecami :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ) dzięki za transport Grzesiu bez Ciebie bym nie dojechał :-D
GUINNESSts
20-01-2010, 23:18
No a tu zaskoczenie. Torpeda zupelnie inaczej. Nie spodziewalem sie.
Uwagi to dystorsja i mniej przepalow w srodku. Badz podazanie Mchala wizja:)
Tomaszu ale gdzie ty tam widzisz przepal?
Sylvester
20-01-2010, 23:24
kurde bele jeszcze inaczej :D widze ze zamiast torpedować "zafotografujemy" to miejsce :D
bardzo ciekawa wersja na plus
Tomku to śnieg, u nas jest taki biały bo my ekologiczni na wybrzeżu jesteśmy :mrgreen:
Proac150
20-01-2010, 23:39
Dystorsja ok, ale przepałów nie ma (ja naświetlam na najjaśniejsze miejsce na niebie, śniegu...)
GUINNESSts
20-01-2010, 23:40
Tomku to śnieg, u nas jest taki biały bo my ekologiczni na wybrzeżu jesteśmy :mrgreen:
Aaa no tak...tak... Zapomnialem;););) Az mi sie przypomnial moj ostatni osrany snieg z dedykacja dla dziadkow:mrgreen:
W czerwcu bede w polskowni po prawie trzech latach. Wiec moze znow zobacze prawdziwy snieg. Tam ktos suszy snieg na lato czytalem. Wiec moze jakis plener?:mrgreen:
GUINNESSts
20-01-2010, 23:44
Dystorsja ok, ale przepałów nie ma (ja naświetlam na najjaśniejsze miejsce na niebie, śniegu...)
Moze moj monitor. Spojrze na innym. Juz ten... jak mu tam Harb podajze cos mi kiedys mowil, ze trza brac na przymiarke;););)
Moze moj monitor. Spojrze na innym. Juz ten... jak mu tam Harb podajze cos mi kiedys mowil, ze trza brac na przymiarke;););)
niestety :(
GUINNESSts
20-01-2010, 23:51
Tomaszu ale gdzie ty tam widzisz przepal?
Widze na tyle przepalony snieg po srodku kadru, ze mnie to drazni. Troche przypomina mi to Michale dazenie do konwersji. Jesli wedlug Was nie ma tam ani tyci przepalu to musze cos zrobic z monitorkiem. Mnie to drazni. Janusz zadzwonie i opisze.(nie dzis) Sorry za OT:)
Pablo 77
21-01-2010, 01:34
Fajne:)
Jakaś moda na torpedownie czy co? :):):)
Kadr, faktycznie z pomyslem i zupelnie inny niz te ktore wiedzialem dotychczas. Tyle ze wykonanie mi jednak nie lezy. I to jedno z takich zdjec, gdzie nie potrafie znalezx wyjasnienia dla pewnych, jednak, negatywnych odczuc
Brawo za inne spojrzenie na torpedownie :).
Wiem, że Ty w kolorku raczej w krajobrazie mało, ale wydaje mi się, że warto byłoby popróbować.
Podłoga mogłaby ciekawie wyglądać. Zderzenie koloru i faktury piasku ze śniegiem hmm... .
Nikonozaur
21-01-2010, 12:04
Mam mieszane uczucia. Okraszona palisadą wykrzykników tytułowa torpedownia jest mało czytelna, a jak rozumiem miała być daniem głównym. O reszcie koledzy już napisali.
ostrytux
21-01-2010, 15:31
Ciekawe, inne spojrzenie na to miejsce.
Proac150
21-01-2010, 15:35
Mam mieszane uczucia. Okraszona palisadą wykrzykników tytułowa torpedownia jest mało czytelna, a jak rozumiem miała być daniem głównym. O reszcie koledzy już napisali.
Okraszone palisadą wykrzykników, bo to 3 zdjęcie z tego miejsca pokazane w tym dniu (Harb, Mich77), mam również kadry gdzie torpedownia jest daniem głównym, ale byłoby za dużo podobnych fot (kadrów) jak na jeden dzień.
Nikonozaur
21-01-2010, 15:46
Okraszone palisadą wykrzykników, bo to 3 zdjęcie z tego miejsca pokazane w tym dniu (Harb, Mich77), mam również kadry gdzie torpedownia jest daniem głównym, ale byłoby za dużo podobnych fot (kadrów) jak na jeden dzień.
Możliwe, że tytuł potraktowałem jak tytuł, czyli zbyt dosłownie. A miejsce rzeczywiście bardzo trudno pokazać w jakiś inny, nowatorski sposób. Też tam byłem i z tematem się mierzyłem, a co napstrykałem już Wam pokazałem. :-D
Grzesiu DUŻY [+] za zdjęcie.
Ale mały [-] za to, że mnie nie wziąłeś ;)
Za to samo dostajesz dużeeeego minusa. :(
Denerwuje mnie faktura tego piasku.
Poproszę o kolor - może będzie lepiej.
Proac150
21-01-2010, 23:42
Ale mały [-] za to, że mnie nie wziąłeś ;)
Proszę wszelkie pretensje zgłaszać do Janka, on był prowodyrem wycieczki :)
Ciekawie, inaczej, fajnie :)
Pozdrawiam.