Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Torpedownia......
........zimą, zapraszam
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img704.imageshack.us/img704/19/dsc9300cropk1r.jpg)
2. i bonusik, :):):)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img706.imageshack.us/img706/9369/dsc9334kar.jpg)
pozdrawiam :-D
No Panie Janie, jedynka doskonała.
Ktoś byl w Babich:-) Bardzo ładna perspektywa na 1! Ale tam pozamarzało:-)
Jedynka smakowita.
Dwójka ... hmmm ;)
PhotoIan
20-01-2010, 22:42
1 extralne !!!
malasana
20-01-2010, 22:43
1 na tak bardzo. Swietna perspektywa dzieki wzorowej kompozycji. Dwojki nie oceniam;)
Fajne, zimowe spojrzenie na torpedownię :).
Ekstra przymroziło :).
Ech....odpisalem za pozno znowu.....swietne jeden....bomba!
bonusik podmieniłem bo wam sie nie podobał :mrgreen::razz:
jedyneczka - genialna jak dla mnie!
Sylvester
20-01-2010, 22:55
Kurde niesamowite na ile różnych sposobów mozna to miejsce sfotografować i to z takim rezultatem piekne :)
Proac150
20-01-2010, 22:56
Ładne fotki, zazdroszczę wypadu.
No niebo a ziemia. ;)
No teraz bonusik gitara :mrgreen:!
GUINNESSts
20-01-2010, 23:13
Ladnie jeden. Bonusik jak wojsko. Ale co to za podmienianie bo sie nie podoba 20 minut. Ja chce stary bonusik;) Salon pieknosci czy co?;):mrgreen:
Oj Panie kolego jedynka moim zdaniem wyśmienita pod względem kadru i kolorystyki, brakuje mi jedynie ostrości choć w jednym punkcie. :)
malasana
20-01-2010, 23:36
Trzeba tak bylo od razu:)
Trzeba tak bylo od razu:)
:-D
ostrytux
20-01-2010, 23:48
Jedynka super :)
Ktoś polukrował pale :)
Ciekawie to wygląda zimą myślę, że dobrze uchwyciłeś ten temat, chociaż mam coraz większą awersję do elementów wystających z morza.
Grzegorz WO
21-01-2010, 00:02
Wspaniale Panie Januszu, bardzo się podoba. Extra kadry i kontrasty - brawo :-D .
Jedynka świetna, bardzo dobry kadr. :)
..... jedynka jest na prawdę dobra, mimo ciasnego kadrowania panuje wyjątkowa równowaga, .... zaglądam jeszcze raz, ...... no nie ma się do czego przyczepić :-D
Pablo 77
21-01-2010, 01:20
Jedyneczka świetna:)
Każdy inaczej widzi:):):)
Albo mam zmeczone oczy po nocy przed monitorem albo na obu brakuje ostrosci. Szczegolnie razi mnie to na bonusie - najostrzejsza wydaje sie byc woda po lewej a jesli sie nie myle to chyba nie tak powinno byc. Ale w razie watpliwosci patrz pierwsze zdanie tego postu ;)
Albo mam zmeczone oczy po nocy przed monitorem albo na obu brakuje ostrosci. Szczegolnie razi mnie to na bonusie - najostrzejsza wydaje sie byc woda po lewej a jesli sie nie myle to chyba nie tak powinno byc. Ale w razie watpliwosci patrz pierwsze zdanie tego postu ;)
może tak być, bo to z foty tego nowego 70-200mm 2,8 VRII a to mydło jest i przy f16, 1/100sek, ogniskowej 70 mm włączonym VR II (on ma działanie jakoś tak do 4 EV) i postawionych pointach ostrosci na obu fotach na pierwszym palu (słuzę nefami) mógł nie zadziałać, tym bardziej ze ja tak mam na około 150 fotach z tego dnia :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
obie fotografie bardzo ladne ale bardziej jedynka mi sie podoba , nie przeszkadza mi w odbiorze brak ostrosci
a ten napis TKACZ to cos oznacza czy ktosik go nabazgral
.......nie przeszkadza mi w odbiorze brak ostrosci ....
no kamień z serca :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a co oznacza napis na tej budowli nie odpowiem Ci :-D
ps. odnośnie szkła 70-200 mm 2.8 VRII sprostuję bo rzeczywiście ktoś mniej wtajemniczony może poważnie odebrać ten mój żart , jest znakomite moim skromnym zdaniem dużo lepsze od jedynki przynajmniej na pełne klatce, AF działa 100/100, ostrość wali w punkt już przy 2.8, a VRII zapewnia swobodne robienie fot na pełnej ogniskowej (można powiedzieć w biegu) :)
podoba mi się szczególnie 1 - pękne niebo
Nikonozaur
21-01-2010, 10:52
Ładnie upakowałeś jedynkę, co w żadnym przypadku nie oznacza ciasnoty. :-D Świetna robótka.
Jedynka zjawiskowa gratulacje.
dominikpl72
21-01-2010, 14:22
Co prawda są już 3 strony zachwytów nad jedynką - ale i ja dorzucę swój. Dzięki śniegowi, ogólnemu zmarznięciu i torpedowni - fotka nabiera niesamowitego nierealngo klimatu. BRAWO !
Co prawda są już 3 strony zachwytów nad jedynką - ale i ja dorzucę swój. Dzięki śniegowi, ogólnemu zmarznięciu i torpedowni - fotka nabiera niesamowitego nierealngo klimatu. BRAWO !
fajnie że się podoba, ma się satysfakcję kiedy raz na jakiś czas oprócz zdjęć poprawnych, zrobi się fotkę która trochę bardziej podoba się ogółowi :-D dzięki
borregaard
21-01-2010, 18:39
Jedynka b.fajna.!:-D
Jedynka ładnie pokazana w tych okuciach śnieżno lodowych :)bdb
"Niezwykłe zwykłe zdjęcia...."
Te takie są niewątpliwie.
Fajnie. Jedynka - zawodowe zdjęcie-stawia na baczność. Dwójka - siada po trzecim piwie... ;-)
dziekuję wszystkim za tak liczne odwiedziny i komentarze, pozdrawiam :-D