PDA

Zobacz pełną wersję : Studio/Fotograf > Zdjęcia dyplomowe

Articool
19-01-2010, 15:23
Witam

Poszukuję na terenie Wrocławia jakieś studio bądź fotografa, który wykona zdjęcia dyplomowe. Do obfotografowania są dwie osoby. Oczywiście zależy mi na jakości owych zdjęć, więc to jest priorytetem i żeby to nie wyglądało na zasadzie łapu capu :)

Zależałoby mi, aby to wykonać w najbliższy weekend.

Za wszelkie info i propozycję z góry dziękuję. Najlepiej poprzez PW.

Pozdrawiam
Artur

Krzysiek B
20-01-2010, 13:48
Bez obrazy ale rozpisywanie w pewnym sensie jakby przetargu na wykonanie 2szt dyplomówek to jest kuriozum.
Jak kolega uważa, ze zgłoszą się wszystkie studia foto z Wrocławia zaciekle walcząc o to zlecenie i morderczo konkurując między sobą cenami to będzie wielkie kolegi rozczarowanie.

Ja proponuje zwyczajnie przejść się po mieście i popytać w zakładach o dyplomówki.
Pokażą jak to wygląda i wtedy można osobiście wybrać najlepsze miejsce do wykonania zlecenia.

Articool
20-01-2010, 15:02
To nie jest żaden przetarg tylko prośba o informację. Pewnie że mogę się przejść po mieście i kogoś znaleźć, ale postanowiłem najpierw tutaj zapytać, bo może ktoś zna kogoś, kogo może polecić, albo sam zarobić parę złotych, ale skoro dwóch klientów to nie jest zarobek w dzisiejszych czasach, to można zamknąć temat.