Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cos innego...
Zdjecie z Kwietnia 09, powysep Dingle plaza nad zatoka Brandon.......czesty widok, szkolka konna znajduje sie nad samym oceanem.....niestety ten dzien byl dosc malo klarowny....ale wyszedl chyba fajny klimat co?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=01c10ggmd7h7ui6kp3pl.jpg)
[CENTER]...ale wyszedl chyba fajny klimat co?
Wyszedł, wyszedł, fajne to to, podoba sie.
super - dla mnie jest świetnie, własnie z takim pochmurnym dniem ten koń fajnie koresponduje :-D
No ładne to :-) Fajna kompozycja, umknął ci syfek w LG
Yokofaja
17-01-2010, 17:12
Konny [jeżdziec...z nikąd ...do nikąd ] robi tą pracę.
Proac150
17-01-2010, 18:39
"Czuć pogodę", fajny klimat, mnie się podoba
podoba sie , ten kon jest we wlasciwym miejscu
Pablo 77
17-01-2010, 18:41
Jest ciekawie:)
Wracam jeszcze raz do tego zdjęcia, naprawde mi sie podoba, przypomina troche takie arabskie klimaty.
No to mnie Pan Grzegorz zaskoczył :) Klimat jak dla mnie super... piękne zdjęcie. Od wczesnej jesieni, gdy przypadkiem spotkałem na skraju lasu kilku jeźdźców, marzą mi się podobne zdjęcia. Oj... co ja bym dał za taką miejscówkę :)
Pozdrawiam.
No to mnie Pan Grzegorz zaskoczył :) Klimat jak dla mnie super... piękne zdjęcie. ............................. Oj... co ja bym dał za taką miejscówkę :)
.... oj tak
borregaard
17-01-2010, 19:07
Coś innego i całkiem przyjemnego....:-D
Można się rozmarzyć... Morze, góry i jazda konna w jednym... Klimatyczne zdjęcie. Warto się tam częściej zasadzać :-)
Tego sie nie spodziewalem.....kurcze...dzieki!
Warto się tam częściej zasadzać :-)
Badz pewien ze to zrobie.......juz zrobilem to kilka razy......jednak stracilem te zdjecia:(
Jako, że sam łamię notorycznie zasadę mocnych punktów to wyjątkowo niezręcznie mi mówić, że w tym wypadku zdjęcie by zyskało gdybyś odczekał chwilę, albo w trakcie robienia zdjęcia kadrował nieco w prawo.
No to klimacik masz iście "koński" :mrgreen:.
Myślę, że brak klarowności wyszedł tylko na dobre temu kadrowi.
Bardzo fajne, ciepłe barwy.
Jest git :)!
Jako, że sam łamię notorycznie zasadę mocnych punktów to wyjątkowo niezręcznie mi mówić, że w tym wypadku zdjęcie by zyskało gdybyś odczekał chwilę, albo w trakcie robienia zdjęcia kadrował nieco w prawo.
Hehe...myslalem o tym....
To jest crop i naprawde zaluje ze nie mam NEFa bo teraz mogl bym z tego zrobic cos konkretnego;)
No Panowie, prosze wszystkich ladnie o opinie;)
ostrytux
17-01-2010, 22:29
Co do samej fotografii podzielam opinię Nemeth-a, myślałeś może o b&w?
wojtek6308
17-01-2010, 22:30
... no tak, coś innego, ale za to bardzo ładnego :)
Jak zaczynałem przygodę z fotografią to sporo pstrykałem takich scen :)
Podoba sie
Nikonozaur
18-01-2010, 02:25
Ładne to "coś innego", i na pewno nie ładne inaczej. :mrgreen: