Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] ...junajted...
thickasabrick
17-01-2010, 00:22
Nooo, jazda.... :mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img684.imageshack.us/i/unitedcolorsofophrs.jpg/)
pzdr.
wszystko super tylko o co chodzi z ta tabliczką ?
Leatherface
17-01-2010, 00:27
Otiv, to troche jak pytanie z filmu Bruno - co to jest D&C :D :P
Śmieszne :)
uzywanie znakow zastrzezonych pewnie dla ciebie sie zle nie skonczy bo nikomu z bennettona sie nie bedzie chcialo z toba sadzic ale kiedys moze ci sie nie udac. o zwyklej uczciwosci nie wspomne.
Ja to widzę w kategorii żartu. Całkiem zgrabnie zresztą choć rewelacji żadnej nie ma.
Czy spec od zarządzania własnością intelektualną doszuka się wykorzystania TM?
Na 100% doszukałby się w używaniu nazwy bennetton zamiast benetton bo to typowy trik producentów podróbek.
Postacie śmieszne i wogóle, ale Toscani to jednak nie jest ;P Przepraszam, ale sam narzuciłeś takie porównanie dając zielony prostokącik :)
Leatherface
17-01-2010, 12:06
* oczywiście chodziło mi o D&G a nie D&C ...
Jest pomysł, jest zabawa - jest dobrze :)
Fajny pomysl i wykoananie :)
Jest pomysł, jest zabawa - jest dobrze :)
zastanawiam sie czy gdyby w ramach zabawy kradziono wam samochod tez by sie wam podobalo
uzywanie znakow zastrzezonych pewnie dla ciebie sie zle nie skonczy bo nikomu z bennettona sie nie bedzie chcialo z toba sadzic ale kiedys moze ci sie nie udac. o zwyklej uczciwosci nie wspomne.
ale o szo chodzi ??
* oczywiście chodziło mi o D&G a nie D&C ...
no właśnie, ogladałem bruno :] ale nie wiedziałem o co ci chodzi
fota super, z pomysłem, a to czy zielony znaczek w prawym dolnym rogu jest czy go nie ma, mnie nie interesuje:)
cheyenne
20-01-2010, 19:47
brawo
Michał Jędrak
21-01-2010, 01:52
Ja tam nie widzę kradzieży żadnej własności intelektualnej, zwłaszcza, że ostatnie słowo nie wydaje się układać jak 'benetton'
Podoba sie, a najbardziej ukryte logo. Nie da sie nie domyslec :)
zastanawiam sie czy gdyby w ramach zabawy kradziono wam samochod tez by sie wam podobalo
Ja tam widzę tylko zielony, zamazany prostokąt..
Praca dobra, prześmiewcza :)
ThomasZobl
28-01-2010, 21:23
Ciekawy pomysł wiele oblicz.