Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kolorowo, wiosennie....
Wiosna w Connemarze, kwiecien 09......
Znalazlem kilka Tiffow.....niestety NEFy stracone...ale o tym juz pisalem;)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=2q2187gz9nbvoqaeldoc.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=x6gck6k6h5h2hc5k599f.jpg)
Świetne zdjęcia :D zazdroszczę kadrów :D
krzysztofz24
16-01-2010, 15:57
Ekstra, swietnie to wyszlo, kolory, swiatlo, niebo, wszystko gra.
Co do 2 zaraz podniosa sie glosy,ze ci motocyklisci tu nie pasuja ,ale ja jako milosnik jednosladow bym ich zostawil - tym bardziej ,ze sa bardzo dobrze umieszczeni w mocnym punkcie - sprobowal bym tylko usunac ta dziewczyne na skalach,bo mnie troche rozprasza...ale to tylko moje mz.;-).I tak jest swietnie.
jedyczeka super i kolory sa naprawde ladnie nasycone
to wyspa czy staly lad ?
to wyspa czy staly lad ?
Wysepka.....;) Zreszta taki klasyczny kadr z Irlandii...znany tak samo jak mohry;)
Ludź w czerwonym kasku po lewej stronie ( na drugim zdjęciu) do wygonienia ( było krzyczeć że bezczelnie w kadr wchodzi :D).
Dwójka dla mnie rewelacyjna za sprawą świetnego pierwszego planu na całkiem niezłym drugim :p
lukash996
16-01-2010, 16:35
Jedyneczka świetna, dwójka zresztą też. Faktycznie można by plecaka przegonić z kadru ;)
Właśnie takich widoków zazdroszczę ( nie bijcie za to co teraz powiem ) ale żałuję że u nas nie ma takich ;)
Jak Ty to zwykle mowisz: "zbieram szczene z podlogi"? :mrgreen: Cos w tym stylu w kazdym razie...
Tak jest tym razem ze mna, jesli mowa o jedynce... Kadrowo - wysmienicie (choc nie ukrywam, ze interesuje mnie takze szersze kadrowanie z lewej :D), kolorki, no i... niebo... MEGA!
Dwojka - inna, przyjemna... fajna ;)
P.S. Greg, dwa mesydże wysłałem - doatrły? :>
Al Koholik
16-01-2010, 16:50
Ta wysepka mnie zawsze rozbraja. Wczoraj postanowiłem zrobić jej zimową panoramę. Może w przyszłą sobotę się wybiorę i mam nadzieje, że śnieg po szczytach jeszcze będzie leżał...
Jest ładnie, ale ja sie czepne do nieba - troche jak dla mnie za niebiesko i chyba wiem dlaczego tak wyszło :)
Ta wysepka mnie zawsze rozbraja. Wczoraj postanowiłem zrobić jej zimową panoramę. Może w przyszłą sobotę się wybiorę i mam nadzieje, że śnieg po szczytach jeszcze będzie leżał...
All moze w przyszla sobote sie tam w koncu wybiore......a moze wpakujesz twojego kompa i monitor w badziol i wpadniesz na te umowiona kalibracje??!
Jedynka śliczna, tą wysepkę jak dobrze pamiętam pokazywał już Al Koholik :) Dwójka ładna, turystyczno - pamiątkowa, ja osobiście nic bym nie stemplował.
Pozdrawiam.
malasana
16-01-2010, 17:07
Nr 1 jest swietna.
Tak jest tym razem ze mna, jesli mowa o jedynce... Kadrowo - wysmienicie (choc nie ukrywam, ze interesuje mnie takze szersze kadrowanie z lewej :D), kolorki, no i... niebo... MEGA!
Dwojka - inna, przyjemna... fajna ;)
P.S. Greg, dwa mesydże wysłałem - doatrły? :>
a: kiedys juz wspominalem ze poszlo mi 400gb danych w tym wiekszosc to byly zdjecia......stracilem wszystkie NEFy z tamtad a naklepalem na tym wyjezdzie naprawde duzo bo jak widac byly warunki........mialem kilka panoram z tego miejsca....ale te co juz sa zrobione to teraz sie wstydze pokazac:D
b: dotarly, sorry ze nie odpisalem (a wlasciwie dotarl jeden o gazetkach) i jestem zainteresowany miesiecznikami....ale nie te "jaki aparat kupic";)
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za opinie;)
(...)
b: dotarly, sorry ze nie odpisalem (a wlasciwie dotarl jeden o gazetkach) i jestem zainteresowany miesiecznikami....ale nie te "jaki aparat kupic";)
(...)
Nic sie nie stalo, myslalem, ze znow cos operator szwankuje...
Mowimy tutaj o m.in. "Photography Monthly" i "Digital Camera" :D
Nic sie nie stalo, myslalem, ze znow cos operator szwankuje...
Mowimy tutaj o m.in. "Photography Monthly" i "Digital Camera" :D
OoooOOOooo wlasnie.....
Dzieki okrutnie:D
Jeszcze swego czasu kupowalem Amatheur Photographer tygodnik.....tani byl a ciekawy:)
OoooOOOooo wlasnie.....
Dzieki okrutnie:D
Jeszcze swego czasu kupowalem Amatheur Photographer tygodnik.....tani byl a ciekawy:)
Sorry za OT, ale...
Nadal jest tani i chyba warto go miec na oku... Nie tak dawno, w cenie magazynu byla mala blenda :D
W takim razie, juz mam dwa ostatnie nr-y Digital Camera odlozone... w domu ;)
Proac150
16-01-2010, 19:11
1 dla mnie numer 1, bardzo ładnie
ta jedynka i ta miejscówka są super - a dwójeczka jako przerywnik też fajna, obie bardzo fajne kolorystycznie :-D
Dzieki.......jade znowu w te okolice.....moze w nastepny wekend:D