Zobacz pełną wersję : nikkor 135 mm f/3.5 AI
ile jest warty ten obiektyw? przeszukalem allegro i ebaya ale nie znalazlem niczego co by mi pomoglo.
bardzo prosze o wskazowki ile mozna zaplacic zeby nie przeplacic.
a z innej beczki - jestem przekonany ze bedzie on dzialal z d40, czy na pewno sie nie myle? oczywiscie pelny manual
W manualu pełnym działa wszystko, co ma bagnet F.... Niestety nie będziesz miał prawdopodobnie pomiaru światła i potwierdzenia ostrości...
W manualu pełnym działa wszystko, co ma bagnet F.... Niestety nie będziesz miał prawdopodobnie pomiaru światła i potwierdzenia ostrości...
dziekuje za odpowiedz, pomiaru swiatla nie bede mial na pewno ale potwierdzenie ostrosci wydaje mi sie ze bedzie. glowy jednak nie daje. ile mozna dac zeby nie przeplacic?
dziekuje za odpowiedz, pomiaru swiatla nie bede mial na pewno ale potwierdzenie ostrosci wydaje mi sie ze bedzie. glowy jednak nie daje. ile mozna dac zeby nie przeplacic?
Przeszukaj naszą forumową giełdę... i w ogóle forum... Ale jak mnie pamięć nie myli, to widziałem podobne szkło za 500-700 zł...
Zobacz tutaj
http://cgi.ebay.pl/Nikon-orig-Nikkor-Lens-3-5-135_W0QQitemZ230395259721QQcmdZViewItemQQptZDE_Ele ktronik_Computer_Foto_Camcorder_Objektive_PM?hash= item35a4a0ab49
Przeszukaj naszą forumową giełdę... i w ogóle forum... Ale jak mnie pamięć nie myli, to widziałem podobne szkło za 500-700 zł...
Zobacz tutaj
http://cgi.ebay.pl/Nikon-orig-Nikkor-Lens-3-5-135_W0QQitemZ230395259721QQcmdZViewItemQQptZDE_Ele ktronik_Computer_Foto_Camcorder_Objektive_PM?hash= item35a4a0ab49
forum przeszukalem na wszystkie sposoby, dziekuje za linka.
w instrukcji jest napisane, ze potwierdzenie ostrosci bedzie dzialac wiec o ile dobrze zrozumialem bedzie dobrze:)
Parę miesięcy temu na alle 2 sztuki takiego szkła poszły za około 250 PLN.
Parę miesięcy temu na alle 2 sztuki takiego szkła poszły za około 250 PLN.
dziekuje za te informacje:)