Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] No to i ja panoramą polecę...
Pogrzebałem i wygrzebałem takie coś, nie jest to cudo (kadr znowu pokraczny ;/), ale może się obroni ;) Jakies 6 kadrów chyba. Polecam kliknąć na większa wersję - troche lepiej to wygląda.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2010/01/2r5x0jl-1.jpg
źródło (http://i45.tinypic.com/2r5x0jl.jpg)
Wększa wersja (http://i47.tinypic.com/erkjs7.jpg)
krzysztofz24
14-01-2010, 02:40
Bardzo mi sie podoba pod wzgledem kolorow,takie ladne i stonowane,fajne odbicie.
Kadrowo juz mniej ,ten pomost, molo czy ichnia konstrukcja pasuje tu jak kwiatek do kozucha i tylko przeszkadza w ogladaniu.
Nikonozaur
14-01-2010, 03:02
Też sądzę, że pomost nie pomaga w odbiorze. Reszta bez pytań.
nie mam pytan.......swietne!
pomost......jedyny minus ze skrajnie jest!
pomost......jedyny minus ze skrajnie jest!
No właśnie tak sobie teraz pomyslałem, że jak bym cyknął jeszcze ze dwa kadry na prawo od pomostu to byloby znacznie lepiej.
Anyway - dzięki za posty :)
...faktycznie ten pomost
fotografia nocna ma tą zaletę, że stawiasz aparat na statyw otwierasz kolejne piwko i pod osłoną nocy spokojnie przechodzisz do zatopienia pomostu ;)
pozdrawiam
A tak poważnie to świetna miejscówka.
Pieknie to wyszlo, ale masz racje... dwa dodatkowe kadry w prawo i byloby idealnie :)
Kolorystycznie i klimatycznie niby OK.
A tu taki babol po prawej w kadrze się usadowił.
Nic nie pozostaje tylko wielki stempel :mrgreen:.
Też sądzę, że pomost nie pomaga w odbiorze. Reszta bez pytań.
z tego miejsca nie można inaczej, mnie nie przeszkadza ten pomost , bardzo ładna kolorystyka i miękko na fotce obciąłbym tylko trochę nieba aby zmienic proporcje kadru :-D
malasana
14-01-2010, 09:53
Bardzo ladne zdjecie. Uwielbiam takie spokojne ujecia toni wodnej.
wojtek6308
14-01-2010, 10:10
Kolorki i światło extra :)
borregaard
14-01-2010, 10:16
Bardzo ładne,moim zdaniem.....nawet z tym pomostem,który jest ciekawy..:-D
Jak dla mnie, pomost jest bardzo dobrze umiejscowiony w kadrze, a czy pasuje do otoczenia...mnie pasuje ;) Bardzo ładne zdjęcie.
Proac150
14-01-2010, 11:27
Bardzo ładne
pomost robi to zdjęcie ciekawszym. bardzo mi się podoba.
z tego miejsca nie można inaczej, mnie nie przeszkadza ten pomost , bardzo ładna kolorystyka i miękko na fotce obciąłbym tylko trochę nieba aby zmienic proporcje kadru :-D
Popieram! Też bym zmienił proporcje a pomost może być i nie przeszkadza, aż tak bardzo. Tak nawiasem mówiąc nie wiem czy robiąc jeszcze 2 klatki było by lepiej. Zmieniło by to na bank kompozycje, ale czy było by lepiej... Mnie tak się podoba
Piękny widok ..taki spokojny
Bartekkw
14-01-2010, 16:36
Stemplem ten pomost :) Na serio to fotka jest ciekawa - podoba się. Fajne kolory
Marcin T
14-01-2010, 17:45
Ale lustro, bardzo ładna fotografia.
Nic bym, nie stemplował, a tym bardziej pomostu :mrgreen:
Sebastianito
14-01-2010, 17:56
A mi wrecz odwrotnie... pomost sie podoba a za duzo nieba jest :)
Uwagi o proporcji kadru za harbem.
Miękkość, kolory, przejrzystość zachwycają
Miękkość, kolory, przejrzystość zachwycają
Dziękuje pięknie ;) Ciesze sie, że sie podoba.