Zobacz pełną wersję : Potrzebny pędzel - okulary
Witam serdecznie jak w temacie potrzebuje jak wogóle coś takiego jest bedzle z kształtem różnych okólarów za co serdecznie dziękuje
mrpawcio
12-01-2010, 14:41
http://www.deviantart.com/#catpath=resources/applications/psbrushes&order=9&q=glasses
teh_14m3
12-01-2010, 23:32
Witam serdecznie jak w temacie potrzebuje jak wogóle coś takiego jest bedzle z kształtem różnych okólarów za co serdecznie dziękuje
eeee? piłeś, nie pisz na forum? :neutral:
eeee? piłeś, nie pisz na forum? :neutral:
Mówisz o sobie? Zresztą widać po tobie
Nie, pisał o Tobie i Twoim poście, którego nie da się czytać. Interpunkcja, błędy ortograficzne i ogólny brak sensu w zdania. Zlepek przypadkowych wyrazów z błędami. Trochę szacunku dla czytających.
mrpawcio serdeczne dzięki własnie o takie coś mi chodziło. tech czternaście metrów sześciennych i escztery int nic nie wnosicie do dyskusji.
mrpawcio serdeczne dzięki własnie o takie coś mi chodziło. tech czternaście metrów sześciennych i escztery int nic nie wnosicie do dyskusji.
------------------------------
Szanowny Kolego!
Na forum obowiązuje savoir vivre ortograficzno-gramatyczny. Niestety, błędy ortograficzne strasznie nas rażą i są odbierane jako brak szacunku do innych.
To tak na marginesie, bo belfrem jestem ;)
Szanowny kolego ale już przecież zostałem zganiony za błędy ortograficzne czemu je popełniłem sam nie wiem pewnie z pośpiechu a może i z mojej nie wiedzy szkolnej ale mam nadzieje, że już ten temat błędów zostanie raz na zawsze zakończony. No chyba, że zaś ktoś będzie strasznie oburzony brakiem szacunku z mojej strony to spieszę z przeprosinami tak aby przeprosiny wyprzedziły oburzenie.
teh_14m3
14-01-2010, 20:42
nawet jak piję potrafię wysłowić się poprawną polszyczną, więc zastanówmy się... Obrażaniem mnie niczego nie wskórasz, bo od analfabety to jakoś nie boli ;)
a tak na marginesie to dopiero teraz rozumiem pytanie postawione w pierwszym twoim poście i nie czepiałbym się gdyby ono wcześniej miało jakikolwiek sens.
nawet jak piję potrafię wysłowić się poprawną polszyczną, więc zastanówmy się... Obrażaniem mnie niczego nie wskórasz, bo od analfabety to jakoś nie boli ;)
a tak na marginesie to dopiero teraz rozumiem pytanie postawione w pierwszym twoim poście i nie czepiałbym się gdyby ono wcześniej miało jakikolwiek sens.
Jósz skończyłaś czy jesce coś napiszesz smieszneko?
Manfred - jeśli dwóch mówi Ci, że gadasz jak pijany, to lepiej idź się połóż, zanim pojawi się jakiś mod.
AGrest z przyjemnością jak pijany się powtórzę ale liczę na to, że jeszcze ktoś się znajdzie aby biadolić jak stara baba czego Ty jesteś przykładem
"Szanowny kolego ale już przecież zostałem zganiony za błędy ortograficzne czemu je popełniłem sam nie wiem pewnie z pośpiechu a może i z mojej nie wiedzy szkolnej ale mam nadzieje, że już ten temat błędów zostanie raz na zawsze zakończony. No chyba, że zaś ktoś będzie strasznie oburzony brakiem szacunku z mojej strony to spieszę z przeprosinami tak aby przeprosiny wyprzedziły oburzenie."
PS
A Modami mnie nie strasz bo to nie te czasy
Bez przeginania - Manfred przeprosił i nie wypada dalej ciągnąć kwestii, bo to brzydko. Tak "se" myślę.
Jósz skończyłaś czy jesce coś napiszesz smieszneko?
Dziwna forma przeprosin, ale widocznie się nie znam.
Zmykam więc stąd i przepraszam.
proponuję zamknąć wątek na poście nr 2. reszta do kosza.
zachowujecie się jak banda dzieciaków na trzepaku. Macie problem to zróbcie sobie konferencję na gg a nie tutaj śmiecicie i nabijacie sobie posty.
Co to za mania osobistych wycieczek na publicznym widoku?