PDA

Zobacz pełną wersję : nowa strona

szampo___
11-01-2010, 00:24
Witam
Wczoraj odebrałem nową wersję stronki. Jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia (poprawy) i kilka zdjęć do dodania... Chętnie poznam wasze opinie - sugestie.

www.weddphotography.pl (http://www.weddphotography.pl)

Pozdrawiam
Szymon

Właśnie zobaczyłem że znikły wszytkie moje posty... czy ktoś zna tego powód?:)
edit: posty są tylko licznik pokazuje 1 :|

altrey
11-01-2010, 09:53
Witam

Stronka fajna, czysta, latwa w obsludze. Layout przemyslany i dobrze wykonany.

POzdrawiam,
Pawel
http://www.winiu.co.uk

wacki4
11-01-2010, 10:28
stronka we flashu - ble. nigdy tego nie wypozycjonujesz fajnie, osoba bez flasha/ze słabszym sprzętem nie ma co wchodzić.

tak to spoko.

Michal_C
11-01-2010, 10:41
szampo___ albo tak jak ja siedzi w takiej pracy, że administrator zablokował update i nie mogę załadować wtyczki Adobe.
Efekt - nic nie widzę, a pewnie szkoda :).

szampo___
11-01-2010, 11:56
co do pozycjonowania to stronka jest w xml-u wiec jakoś wyozycjonować się da...

wacki4
11-01-2010, 12:26
co do pozycjonowania to stronka jest w xml-u wiec jakoś wyozycjonować się da...

życzę powodzenia - tak to ujmę ;)

wywar
11-01-2010, 14:36
Stronka fajna - jedyne co bym się przyczepił to domena - po angielsku z .pl - strona po polsku. Zamiast "slideshow" napisz "Pokaz zdjęć" - albo zdecyduj czy strona jest w EN czy w PL. Piszesz "O NAS" ,a w "kontakcie" występujesz w liczbie pojedynczej. To takie szczegóły. Ale ogólnie na + pozdrawiam.

szampo___
11-01-2010, 16:22
dzieki za sugestie. co do domeny to taka pozostanie ale "o nas" na pewno do zmiany ;)
strona równeż będzie w języku angelskm.

borowik23
11-01-2010, 18:44
stronka bardzo fajnie zrobiona - przyjemny layout, szybko sie ładuje - nie jest przeładowana efektami. Również polecałbym zmiane domeny, ale skoro ma taka pozostać - niech taka będzie :)
Fajny pomysł ze stroną również po angielsku :)

Paweł M
11-01-2010, 20:44
moje zdanie jest takie, że w zasadzie strona fajnie zrobiona, ale jakoś nie ma spójności. Wchodząc na stronę "angielską" o czym świadczy adres www spodziewam się napisów po angielsku może z jakimś odnośnikiem/flagą do polskojęzycznej wersji, a tu wchodzisz, nazwa strony po ichniemu, a całość po polsku. Jakoś mi sie to nie widzi

szampo___
11-01-2010, 22:02
nazwa domeny akurat nie podlega dyskusji... tak jak pisałem będzie też wersja anglojęzyczna

fonu
13-01-2010, 13:25
usuń zdjęcie pani młodej z bańka na twarzy - lekko komicznie wyglada