Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jeszcze was pomecze:D
Panorama znanego juz widoku.......w sobote wybieram sie w inne znane Irlandzkie gory, region Connemara...bedzie cos nowego:D.....
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=87z0momkptkew1ta6e9j.jpg)
1200 na dlugim boku (http://iv.pl/images/8xig0ia6ol3xg513ery.jpg)
1900 na dlugim boku (http://iv.pl/images/9gvp0witor2pq1bzwtl.jpg)
Świetna seria... zaczynasz być obróbkowym MISZCZEM... :) Pozdrawiam
oj brakuje mi tu dołu , ale technicznie jest bdb
Muli jak .............. wrrrrrrrrr
Świetna seria... zaczynasz być obróbkowym MISZCZEM... :) Pozdrawiam
Eeeee duzo mi jeszcze brakuje do "MISZCZA";)
Ale czuje ze duzo udalo mi sie osiagnac przez pobyt na forum:)
Powiedzcie czy u was tez tak forum muli czy tylko u mnie........czuje sie jak na pierwszych SDI 128kb z TPsy dzielonym na czterech:D
grudzinsky
06-01-2010, 22:49
delikatnie dolu bym uciachnal, tak z 0,5cm i bedzie gites. kawalek locha mnie wkurza w tym kadrze. reszta na duzy +
eee 128kb to musi Ci niezle smigac...ja mam wrazenie, ze to jest jakies 14.400 :mrgreen: muli strasznie!
grudzinsky
06-01-2010, 22:51
delikatnie dolu bym uciachnal, tak z 0,5cm i bedzie gites. kawalek locha mnie wkurza w tym kadrze. reszta na duzy +
eee 128kb to musi Ci niezle smigac...ja mam wrazenie, ze to jest jakies 14.400 :mrgreen: muli strasznie!
Ładne górki macie :)
czuje sie jak na pierwszych SDI 128kb z TPsy dzielonym na czterech:D
Ja miałem w piątkę :) Do tego byłem adminem i musiałem co chwilę do tepsy dzwonić z pytaniem "co się znów stało z intrnetem..."
Ja miałem w piątkę :) Do tego byłem adminem i musiałem co chwilę do tepsy dzwonić z pytaniem "co się znów stało z intrnetem..."
Hehe a my na tym mecze gralismy online w SOFaII a w nocy kazdy ciagal filmy:D
Powiedzcie czy u was tez tak forum muli czy tylko u mnie.
U mnie też...
GUINNESSts
06-01-2010, 23:14
No fota cacy Grzegorz! To do ciebie:mrgreen:
A do fotki musze napisac, ze fajnie polaczylas sie w panoramke. Wygladasz swiezo i czysto. Tylko nie rozumiem dlaczego nie wykorzystalas panujacych warunkow. Dlaczego obcielas interesujace motywy, mogace byc tematem zdjecia. Wyszedl taki panoramiczny pstryk. A mogla wyjsc opowiesc z miejsca. Tym bardziej, ze pokazalas szeroko;)
Nie znaczy, ze mi sie nie podobasz;) Jestes piekna ale nie pelna i dziwnie obcieta;):):)
No fota cacy Grzegorz! To do ciebie:mrgreen:
A do fotki musze napisac, ze fajnie polaczylas sie w panoramke. Wygladasz swiezo i czysto. Tylko nie rozumiem dlaczego nie wykorzystalas panujacych warunkow. Dlaczego obcielas interesujace motywy, mogace byc tematem zdjecia. Wyszedl taki panoramiczny pstryk. A mogla wyjsc opowiesc z miejsca. Tym bardziej, ze pokazalas szeroko;)
Nie znaczy, ze mi sie nie podobasz;) Jestes piekna ale nie pelna i dziwnie obcieta;):):)
Na czym jedziesz? Dobre to!
Co do opowiesci to Ty tymbardziej powinienes wiedziec jak tam jest.......poza tym to bylo 8 zdjec na 50mm i wiecej dolu sie nie zmiescilo:)
GUINNESSts
06-01-2010, 23:35
Na czym jedziesz? Dobre to!
Co do opowiesci to Ty tymbardziej powinienes wiedziec jak tam jest.......poza tym to bylo 8 zdjec na 50mm i wiecej dolu sie nie zmiescilo:)
Grzegorz!!! Ok! Nie przyjmujesz do wiadomosci moich odczuc. W porzadku! Pisalem do fotki bo czasem boje sie napisac do Ciebie. Pisze co czuje ale nie dociera. Nie jezdze a zartuje! Nie rozumiesz widocznie. Ucz sie dalej ale ja raczej sie wysofam z rad, ktore nie docieraja. Chetnie bede tylko ogladal:)
Nie jestem zly bo pewnie tak mozesz pomyslec. Nie rozumiem jednak po co prosisz o komentarz. Sie podoba ale mialem uwagi. Juz nie mam. Jest wspaniale i naprawde cacy. Troche szkoda mi czasu na tlumaczenie literek i umiejetnosc czytanie miedzy nimi. Zbyt powaznie traktuje to forum.
No przepraszam Cie jeszcze raz. Nie przyjmujesz moich uwag a jedynie slodzenie. To jedynie to bede robil.
Do zobaczenie badz uslyszenia. Pisac juz mi sie niechce i tlumaczyc;););)
ostrytux
06-01-2010, 23:46
Ładnie wyszło, może deko więcej dołu lub troszkę ciachnąć?
Grzegorz!!! Ok! Nie przyjmujesz do wiadomosci moich odczuc. W porzadku! Pisalem do fotki bo czasem boje sie napisac do Ciebie. Pisze co czuje ale nie dociera. Nie jezdze a zartuje! Nie rozumiesz widocznie. Ucz sie dalej ale ja raczej sie wysofam z rad, ktore nie docieraja. Chetnie bede tylko ogladal:)
Nie jestem zly bo pewnie tak mozesz pomyslec. Nie rozumiem jednak po co prosisz o komentarz. Sie podoba ale mialem uwagi. Juz nie mam. Jest wspaniale i naprawde cacy. Troche szkoda mi czasu na tlumaczenie literek i umiejetnosc czytanie miedzy nimi. Zbyt powaznie traktuje to forum.
No przepraszam Cie jeszcze raz. Nie przyjmujesz moich uwag a jedynie slodzenie. To jedynie to bede robil.
Do zobaczenie badz uslyszenia. Pisac juz mi sie niechce i tlumaczyc;););)
Tomaszu nie bierz tego tak na serio......poprostu dziwnie zabrzmialo to co napisales......sam przeczytaj jak to wyglada;) Widocznie nie zrozumialem:D