Zobacz pełną wersję : Tuż przed
cezarycezary
05-01-2010, 13:51
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://arekgmurczyk.pl/wp-content/uploads/2010/01/fotograf-slub-warszawa.jpg)
Co Wy na to :) ?
nie lubię prostokątnej winiety. ten pan (świadek? ojciec?) za modym też jakoś nie bardzo; brzydko cięty jest. zdjecie jest ok, gdyby to bylo zblizenie na twarz i ew ucha, rece mlodego bylo by fajniej. nie jest źle!
cezarycezary
06-01-2010, 11:00
... zdjecie jest ok, gdyby to bylo zblizenie na twarz i ew ucha, rece mlodego bylo by fajniej...
Możesz rozwinąć swoją myśl?
Szczerze staram się ale nie potrafię zrozumieć Twojej wizji :D
w kadrze twadz, mucha, i ręce jak zawiązuje sobie muchę. fajna mimika
Hipolit_S
10-01-2010, 01:48
Dobre zdjęcie. Moim zdaniem ta ucieta twarz jest na swoim miejscu i jest odpowiednio obcięta.
cezarycezary
10-01-2010, 17:15
w kadrze twadz, mucha, i ręce jak zawiązuje sobie muchę. fajna mimika
Od razu jaśniej ;)
Autentycznie za pierwszy razem nie zorientowałem się o co Ci chodzi :mrgreen:
Z wizją Twoją się nie zgadzam no ale cóż każdy ma prawo do swojej :)
Szczerze mówiąc miałem tylko małą nadzieję, że więcej osób zauważy panujące tu męskie emocje.
Dzięki za komentarze.
...jak dla mnie to on taki wystraszony jest ;-)
Bardzo fajne foto, winety może ciutke za dużo.
Mi się zdjęcia bardzo podoba, jak dla mnie dużo mówi o obydwu facetach. Czy to ojciec z synem?
Do mnie też trafia... rzeczywiście szkoda, że nie widać bardziej tego pana z prawej...
cezarycezary
14-01-2010, 01:07
Czy to ojciec z synem?
Tak dokładnie :)
Do mnie też trafia... rzeczywiście szkoda, że nie widać bardziej tego pana z prawej...
100 % kadru, rzadko nadrabiam w tej kwestii po fakcie.
Zdjęcie nie jest pozowane, orientowane i powiem szczerze z ujęcia jestem zadowolony mocno :)
Dla mnie ojciec jest tu tylko dodatkiem, ogromnie ważnym-dopełniającym całości ale jednak dodatkiem, król jest tylko jeden ;)
Dzięki za chwilę uwagi :)
Zawsze podobały mi się te kadry gdzie matka zapina suknię panny młodej, zatem ten również łapie za serce. Ja tu widzę emocję, napięcie młodego i opanowanie, spokój ojca. Bardzo mi się podoba.
A mnie się zdjęcie podoba. :-)