Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] dziad, paniusia i bog
Niedzwiedz
01-11-2006, 20:24
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
jak by co na moiej stronie kilka innych z ataku na "Krakowskie Przedmiescie"
Megazordon
01-11-2006, 20:33
Ciekawy pomysł. Lubię takie zdjęcia, jednakże wszystko "dzieje się" po lewej stronie kadru, natomiast po prawej jakoś tak pusto.
Niedzwiedz
01-11-2006, 20:36
zauwaz ze sukienke panny podwialo jaks nie bylo czasu na kadr ;) wiem wiem kwadrat bylby lepszy
Dobrze podpatrzone.
Brak prawej strony, ale ogólnie BARDZO DUŻY +
Niedzwiedz widzę że polubiłeś street foto:) I przyznam że super CI to wychodzi.
Niedzwiedz
01-11-2006, 21:31
polubilem ale do idealu lata pracy przedemna ;)
GENIALNE !!
ten Pan na zmiane z inna podobną mu Panią siedzi tam często... sam fociłem go już i w nocy i w dzień.. natomiast czegoś mi zawsze brakowało ...
choćby takiej Pani :)
trzeba się kiedys ustawic na takie street photo :)ja to zazwyczaj w biegu... w podrozy miedzy punktami programu... i zdjecia mniej udane...
pzdr.
Archangel
01-11-2006, 23:50
ładnie ale mało dołu, strasznie sciety jest
Niedźwiedź rób swoje. Z czasem dojdziesz do wniosku, że czym więcej głosów krytycznych, tym mniej należy stosować się do uwag krytyków.
zdjecie dobre, w tej wersji lepiej bylo by pewnie w kwadracie - te trzy elementy tytulowe ulozyly by sie idealnie po przekatnej, brakuje tez troche nog u tego goscia. gdyby jeszcze raz by moc je kadrowac jeszcze raz to idealnie bylo by sie ustawic nieco bardziej z lewej i umiescic te elemety po przekatnej no i nie uciachac nog. ale to jest tylko take gadanie na ulicy nie ma sie takiego komfortu czasami jest tylko wybor albo robic zdjecia albo nie
Niedzwiedz
02-11-2006, 09:11
wolalem moment wybrac niz kadr ;)
na street chetnie sie ustawie nawet bardzo chetnie
wolalem moment wybrac niz kadr ;)
na street chetnie sie ustawie nawet bardzo chetnie
Gdzie i kiedy?
bardzo dobrze podpatrzone :)
Niedzwiedz
02-11-2006, 11:12
hmmm powiedzmy ze w sobote ta niezaleznie od pogody godzina 13-14 (bo bede mial sesje z mila pania tez foto) gdzie hmm pomyslmy gdzie w sobote moze sie duzo dziac o tej godzinie ? starowka , krakowskie przedmiescie , swietokrzyska lub samo centrum wawki ?
no dużo się dzieje w kadrze a ten jak na złość ciasny. A z ciekawości jaka ogniskowa?
Niedzwiedz
02-11-2006, 15:58
jest exif chyba 15 mm
oczywiście, że teraz po zdjęciu to już kwadrat poprawia to bardzo dobre zdjęcie.
jak wiesz, to dlaczego nie obetniesz, to mnie ciekawi.