Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Świecie Nocą
Adamiak Bartosz
03-01-2010, 23:47
http://img64.imageshack.us/i/dsc3990.jpg Dopiero zaczynam przygodę z fotografią , więc proszę o wyrozumiałość. Mile widziane przydatne rade ale również krytyki:)
turbokolor
03-01-2010, 23:54
a gdzie fotki?
nie ma co krytykować .....brak fotki
a już myślałem, że coś zobaczę... część wakacyjnego dzieciństwa w Świeciu spędziłem u dziadków :)
a ja już myślałem, że Stigowi jakaś konkurencja wyrośnie, on chyba też ze Świecia jest:)
Byłem parę lat temu w Świeciu, chciałem skonfrontować wspomnienia, a tu nic.
Przecież jasno napisane, ze "Świecie nocą" - nic nie widać? To normalne - przecież nocą nic nie widać. ;)
Myślę, że dałeś za krótki czas naświetlania - musisz lepiej naświetlać, bo czarno to widzę ;-)
Nie wiem jak zdjęcie, ale komentarze powalają na kolana. Będę musiał znowu monitor myć:D
artdarek
04-01-2010, 10:09
Intrygująca praca :)
Krzysiek B
13-01-2010, 23:15
A to wszystko przez szumofobie kreowaną na tym forum.
Chłopak się naczytał i ustawił tylko 100 ISO przy krótkim czasie i nie wyszło :)
Tak na poważnie.
Bartosz nie przejmuj się.
Wklejaj fotki (pilnuj regulaminowej wielkości bo cię zjedzą) i pokaż nam co ci wyszło.
Nawet jak nie wyszło najlepiej to następnym razem poprawisz.
Chopie! wklej tu cokolwiek!! :D
Krzysiek B
14-01-2010, 11:15
Zwróćcie uwagę, że czasem gdy ktoś wystawi solidnie wykonane foto, komentarzy jest bardzo niewiele.
Czasem trzeba zmuszać by ktoś coś napisał.
Tutaj nie widzimy nic, a komentarzy jest całkiem sporo :)
Czyli wniosek z tego, ze najważniejszym w fotografii to rozpalić wyobraźnie odbiorcy :)
Teraz nie ważne co kolega wstawi, to i tak będzie miał dużo komentarzy :)