Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobrazowe Lusterko:)
Zdjecie obrabiane na laptopie (hehe nie ma to jak w pracy) wiec prosze dajcie znac czy daje rade na tego typu sprzecie:D
Lapek kalibrowany ale i tak niewiele na nim widze:(
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=0wrx6lmovy6oohm3fja.jpg)
borregaard
03-01-2010, 15:45
Lapek daje radę.....:mrgreen:
CZAD !! prawa strona jest mega ;)
noo ładnie , fajnie kontrastuje ładnie oświetlona prawa strona do smutnej ponurej lewej :)
malasana
03-01-2010, 16:01
Piekne zdjecie.
Dobry ten lapek. Zdjęcie ekstra.
GUINNESSts
03-01-2010, 17:01
Nie ma to jak lapek:)
zdecydowanie daje radę. podoba mi się. może nawet lepiej Ci wychodzi obróbka na lapie :D
zdecydowanie daje radę. podoba mi się. może nawet lepiej Ci wychodzi obróbka na lapie :D
Hehe widze po opisach.....:D
Wiesz strzelam troche w ciemno....nie widze dobrze kontrastu i jasnosci;)
daje rade!
podoba mi się kadr:)
Dziekuje wszystkim za pozytywne slowa.......mysle ze to nie powod laptopa.......poprostu kompletny brak pospiechu w pracy:D
Hehe widze po opisach.....:D
Wiesz strzelam troche w ciemno....nie widze dobrze kontrastu i jasnosci;)
jest bdb :-D
Pablo 77
03-01-2010, 20:33
Wyborna miejscówka i fajna fota ogólnie.
Nikonozaur
03-01-2010, 20:38
Grzesiek, czy Ty zatrudniasz jakichś niewolników? Przecież to dosłownie produkcja! Już nie nadążam... :mrgreen:
Dobra, dawaj dalej, takie to mogę zawsze oglądać. :-D
Grzesiek, czy Ty zatrudniasz jakichś niewolników? Przecież to dosłownie produkcja! Już nie nadążam... :mrgreen:
Dobra, dawaj dalej, takie to mogę zawsze oglądać. :-D
Eeee to juz powoli koniec......prace koncze za 15 min a poza tym material sie konczy......a cholera wie kiedy znowu taklie warunki trafie;)
Mark Kowalczyk
03-01-2010, 21:02
Kolejne bardzo udane.
Coz powiedziec, jak juz wszystko zostalo powiedziane... na temat zdjecia i laptopa... :)
Mi sie to widzi i mozesz smialo pracowac na tym sprzecie ;)
Miejscówki faktycznie fajne ale najważniejsze jest to że potrafisz je wykorzystać :)
dla praca super, świetnie pokazujesz szczegóły, detale, jest od kogo sie uczyć, brawo.