PDA

Zobacz pełną wersję : Pomysł na plener zimowy

leon001
03-01-2010, 12:39
Może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na zimowy plener ślubny? Nigdy czegoś takiego nie robiłem. Nie wiem czy robić na dworze - tu ryzykowna jest kwestia pogodowa - czy szukać wnętrz?

arturjb
03-01-2010, 13:13
jesli masz ladna pogode tak jak mamy teraz za oknem (u mnie slonce swieci i mam osniezone drzewa, u ciebie pewnie jest tak samo;) ) to tylko na zewnątrz. Niech młodzi się cieplej ubiorą! I do Lasu! Możesz pomyśleć o wnętrzach, np. Pałacyk w Choroszczy jeśli młodzi nie chcą w śniegu, ale IMO warto wykorzystać taką pogodę.

leon001
03-01-2010, 13:19
jesli masz ladna pogode tak jak mamy teraz za oknem (u mnie slonce swieci i mam osniezone drzewa, u ciebie pewnie jest tak samo;) ) to tylko na zewnątrz. Niech młodzi się cieplej ubiorą! I do Lasu! Możesz pomyśleć o wnętrzach, np. Pałacyk w Choroszczy jeśli młodzi nie chcą w śniegu, ale IMO warto wykorzystać taką pogodę.
Dzięki za podpowiedź. Podobnie myślałem, z pogodą jest jednak duże ryzyko -15 i po zabawie.

szampo___
03-01-2010, 15:23
Ostatnio robiłem snieżny plener. Jeśli się na taki zdecydujesz to musisz liczyć się z tym że potrwa max 30min. Póżniej młodzi już zamarzają! Bo mi to było aż za gorąco!:)

arturjb
03-01-2010, 15:25
ty biegasz, skaczesz, jest ci gorąco - niech oni robią to samo!

szampo___
03-01-2010, 16:19
robili ale jednak nie mogli się ubrać tak ciepło jak ja:) zwłąszcza jeśli chodzi o buty!