Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krzywo jak cholera
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img29.imageshack.us/img29/884/57424507.jpg)
ha ha ha dobry tytul
ale piorun bije z tej maczugi :mrgreen:
podoba mi sie lubie takie B/W
Masz rację. I do tego wkoło pniaczka jakieś halo chyba widzę. Niby fajny kadr, ale trochę mieni się przed oczami.
Oczywiście wszystko powyżej to tylko skromne MZ...
Sebastianito
31-12-2009, 14:19
Patyk Froda... bo tak promienieje... A zdjecie udane moim zdaniem.
ostrytux
31-12-2009, 14:24
... A zdjecie udane moim zdaniem.
Dokładnie - osobiście bardzo lubię takie b&w.
Jeśli miałbym marudzić - to spróbowałbym troszkę "oddalić" w lewo kuter od badyla, troszkę też widać obwódkę w okół niego.
Przyznam że obwódka to moja wina. Poleciałem ciut za daleko z pędzelkiem i zapomniałem poprawić :oops:
no "Strusiu" postarałeś się, wybaczę Ci te wszystkie walące się elementy bo nadrobiłeś to wszystko świetną konwersją do b/w - wszystkiego naj w nowym 2010 :mrgreen:
Al Koholik
31-12-2009, 14:53
Tak się zastanawiam czy nie byłoby lepiej jakby ten kadr wziąć i wysterylizować z pozostałych "pionowych" elementów...
Na chwilę obecną bardzo mi się podoba. Pomysł i wykonanie na plus. BW na bardzo duży plus.
Aaaaaaaoooosoooochoziiiii!
Strus czy ta fota po balu czy jeszcze przed robiona byla?????:D:D:D:D
Chlopaki wydaje mi sie ze jednak PTOK pokazal nam prawidlowy poziom......widac skrawe morza z prawej i to jest odnosnik......aaaa i znam taki balagan z autopsji....Irlandzkie wybrzeza tez takie bywaja:D
PTOK pięknie dziękuje za uwagę :D i niniejszym wszystkim odwiedzającym, komentującym życzę Do Siego Roku 2010
Bardzo przyjemnie jak cholera... głównie za sprawą konwersji BW :D
P.S. Najlepszego w Nowym Roku.
Ładna kompozycja i BW. Ze szczegółów, to widze obwódkę wokół palika.
wojtek6308
01-01-2010, 13:38
Dobre :)
Wszystkiego naj w Nowym Roku :-D
martinez
01-01-2010, 17:04
Podoba mi się to zdjęcie Rafale... ma coś w sobie ;)
Popracuj tylko nad tą obwódką i będzie GIT!
p.s.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
GUINNESSts
02-01-2010, 02:38
Swietne B&W:) Naprawde!!! Kadr rowniez. Mysle, ze to cos specjalnego dla mojego sasiada Johna! Harb go zna i mysle, ze bedzie podobnego zdania:mrgreen:
Bardzo dobry kadr, bw też dobre, ale za dużo przepałów. Na niebie przepały nie przeszkadzają ( w miarę się rozkładają), ale na ziemi już ich w ogóle nie powinno być. :)
borregaard
02-01-2010, 10:48
Rafał,świetne pole siłowe wokół patyka....:mrgreen:
Dobry kadr podany w mocnym, energetycznym BW.
Mi się tam podoba.
Niech moc będzie z Tobą :mrgreen:!
To ja sobie pozwolę podziękować i w nowym roku :mrgreen: