Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zimowy Krajobraz #2
http://www.cezarmart.com/gallery/eagle_crest/Winter_153221.jpg
Wszystko bardzo ładnie, tylko mój wzrok leci na ten cien na dole, sam nie wiem czemu:-)
Faktycznie, cień fajnie absorbuje wzrok. Miły dla oka krajobraz zimowo-księżycowy,
Bardzo przyjemnie patrzy się na ten światło-cień. Ostatnio szalejesz :)
Pzdr
Sebastianito
30-12-2009, 19:44
Jak dla mnie jest poprostu genialne!
Marcin T
30-12-2009, 20:56
Rzeczywiście księżycowo trochę :) Podoba mi się.
Czuję, że niebo było w świetnych kolorach ;)
GUINNESSts
30-12-2009, 21:24
Ten cien w LD to glowny bohater. Szkoda, ze akurat tam sie znalazl.
Gra swiatel jest super.
Pablo 77
30-12-2009, 21:31
Pozytywny odbiór.Podoba się:)
wojtek6308
30-12-2009, 21:39
Dobra, bardzo absorbująca wzrok praca :-D
ładnie, fajna obróbka, księzyc dodaje smaczku - podoba się :-D
Fajny klimat, taki surowy i zagadkowy.
Jak by był drygi księżyc (IMO rewelacyjny dodatek do kadru), to pomyślałbym, że to inna planeta :mrgreen:.
P.S. Nie myślałeś aby ciąć trochę dołu - cienia?
P.S. Nie myślałeś aby ciąć trochę dołu - cienia?
Podoba mi się jego kształt i linie, oraz rola jaką on pełni na zdjęciu, więc trudno mi go poświęcić. Wydaje mi się że pełni on zasadniczą rolę w kompozycji.
Podoba mi się jego kształt i linie, oraz rola jaką on pełni na zdjęciu, więc trudno mi go poświęcić. Wydaje mi się że pełni on zasadniczą rolę w kompozycji.
Oczywiście, jako autor pracy pokazujesz tak jak to chciałeś pokazać. Każdy odbiera pracę inaczej, po swojemu.
I żeby takich jak ta Twoja było jak najwięcej, bo jest po prostu rewelacyjna.
Jeszcze raz gratuluję :)!
i tak powinno pozostać, ten cień bardzo ładnie wypełnia kadr i jest zrośnięty z tą fotografią :-D
Grzegorz WO
31-12-2009, 00:29
Mistrzostwo, same "ach i och" - świetnie pokazana subtelność światła; (w końcu nick zobowiązuje) . Gratuluję :-D .
Majstersztyk. Wchodzę tu raz na sto lat, ale fotografie swiatła zawsze muszę przejrzeć bo jeszcze się nie zawiodłem. Czarku gratuluję Ci utrzymywania poziomu, tak wysokiego i w tak długim okresie. Cóż więcej... ta fotografia jest niebanalna pod każdym względem; koloru, kompozycji, tonacji, nastroju.
Piękna jest... dlatego musiałem ją odgrzebać.
GUINNESSts
26-07-2010, 00:05
Majstersztyk. Wchodzę tu raz na sto lat, ale fotografie swiatła zawsze muszę przejrzeć bo jeszcze się nie zawiodłem. Czarku gratuluję Ci utrzymywania poziomu, tak wysokiego i w tak długim okresie. Cóż więcej... ta fotografia jest niebanalna pod każdym względem; koloru, kompozycji, tonacji, nastroju.
Piękna jest... dlatego musiałem ją odgrzebać.
I dzieki... Jest na co patrzec!
No cóż..
trudno coś jeszcze odkrywczego dodać, po takich zachwytach.
Pozamiatane po prostu:)
wszystko powiedziane, .......... po żołniersku powiem "dobre foto" . Pozdrawiam.
"Podoba mi się jego kształt i linie, oraz rola jaką on pełni na zdjęciu, więc trudno mi go poświęcić."
W pelni sie z tym zgadzam. Pomyslalem wprawdzie przez moment o delikatnym przycieciu podlogi,
ale dostrzegalne w cieniu detale znalazlyby sie zbyt blisko krawedzi.
Pieknie zime zapodales.
btw: Bedzie kolor? ;)
Ojej! Co za zaskoczenie! :) Przecież to obrazek sprzed pół roku! :)
Trochę się stęskniłem za krajobrazami. Od wielu miesięcy ganiam jak kot z pęcherzem starając się zbudować portfolio z portretami, z mieszanymi zresztą efektami, a tutaj proszę jak miło :)
Bartekkw
26-07-2010, 10:29
Tonacja fajna, ale dla mnie kadr urywa się w niezrozumiały sposób zarówno z prawej jak i z lewej - chciałoby się widzieć to trochę szerzej
Rewelacyjny kadr i światło.Pozdrawiam
Idealnie zrównoważone,wspaniale dopracowane.
Moim marzeniem jest aby takie kadry i ich kolorystyka nie były poprawiane w żadnych progrmach graficznych.
Na pulpit.
Umknęło mi to wspaniałe zdjęcie.
Czarku, wracaj do krajobrazu !