Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Podobieństwo czy może jednak nie?
wild_jasminum
30-12-2009, 01:40
Witam:-D To moj pierwszy post na tym forum i pierwsza foteczka.Chcialam uchwycic podobienstwa miedzy psiakiem i dziewczynka...
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/zdjecie_2a-3.jpg
źródło (http://i818.photobucket.com/albums/zz108/malibusakemojito/Portreciki/zdjecie_2a.jpg)
no to witamy na forum! fotka bardzo ciekawa, emanująca pozytywna energia :D lecz dodatna w nie wlasciwym dziale ;p nie przejmuj sie tym :P jezeli chodzi o dzial to jestes nie pierwszy i nie ostatni :)
pozdraiwam
wild_jasminum
30-12-2009, 02:15
No wlasnie mialam dylematy do jakiego dzialu dodac ta fotke...Nie trafilam...:oops:
Bardziej fotka reportażowa , pomysł fajny życzę następnych fotek na forum pozdrawiam.
pomysł fajny ale pierwsze, co rzuca mi się w oczy to nieziemska jakość. Czym zrobione? Pytam z czystej ciekawości :)
krzysztofz24
30-12-2009, 17:13
No wlasnie mialam dylematy do jakiego dzialu dodac ta fotke...Nie trafilam...:oops:
Jak dla mnie to nic sie nie stalo:-),proponowalbym,zebys poprosil moderatora o przeniesienie, chyba najlepiej pasuje do fotografii albumowej...
A co do foto: to jest swietne ,fajnie uchwycone ,ekstra kolory, ostrosc i bokeh tez miodzio - podsumowujac bardzo mi sie podoba.:-)
Można tylko powtórzyć, nie ziemska jakość i czym to robione?:-D
wild_jasminum
30-12-2009, 21:06
Bardzo dziekuje za opinie :) Poprosze moderatora o przerzucenie tematu,a pozniej moze jeszcze odwaze sie cos wrzucic z moich fotek :)
pomysł fajny ale pierwsze, co rzuca mi się w oczy to nieziemska jakość. Czym zrobione? Pytam z czystej ciekawości :)
Hehe,juz mowie - D200+Nikkor 70-300VR :mrgreen:
wild_jasminum
30-12-2009, 21:07
jezeli chodzi o dzial to jestes nie pierwszy i nie ostatni :)
Nie pierwsza i nie ostatnia :p
borregaard
01-01-2010, 10:01
"Śiuper" para...a jakość..już wiadomo skąd i ...nie przesadzajcie....:wink: :mrgreen: