Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kwadracik
Jako że pogoda nie rozpieszcza i czasu nieco brak więc wziąłem się za wieczorne grzebanie w szufladzie :)
Jeszcze z czasów D70 ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img163.imageshack.us/img163/6913/70771564.jpg)
borregaard
29-12-2009, 00:19
Taki krajobraz w B&W wygląda jak po katastrofie ekologicznej...Daj kolor..:-D
Piotr_ek
29-12-2009, 01:02
Taki krajobraz w B&W wygląda jak po katastrofie ekologicznej...
Nie zgadzam się. Świetne b/w - ... a w tej sztuce też można być kolorystą.
Bartekkw
29-12-2009, 01:05
ciekawie wyszło...dobre BW mz
borregaard
29-12-2009, 01:11
Nie twierdzę,że to B&W jest złe,wyraziłem tylko moje zdanie o konkretnie tym ,a szczególnie w dolnej części zdjęcia,zatosowaniu B&W....ale ja już tak mam..:-D
No niestety ale zgadzam sie z Andrzejem......juz sobie wyobrazam te zielone liscie....chmmmmpycha fota ale w kolorze......
Konwersja bdb ale zdjecie pod kolor!
Koloru nie będzie. Niestety pogoda była deszczowa, niebo nijakie, zieleń zgniło zielona(wrzesień). Ogólnie mi ten kadr nie pasował pod kolor. ;)
Koloru nie będzie. Niestety pogoda była deszczowa, niebo nijakie, zieleń zgniło zielona(wrzesień). Ogólnie mi ten kadr nie pasował pod kolor. ;)
Oczywiscie masz prawo!
GUINNESSts
29-12-2009, 02:14
Moze i o kolorek prosi. Ale skoro nie swiecilo.
Mnie sie podoba tak jak jest. Tylko wolalbym do tego lagodnego, sielankowego dolu lagodniejsza i bardziej przejrzysta gore.
Piotr_ek
29-12-2009, 02:14
Nie twierdzę,że to B&W jest złe,wyraziłem tylko moje zdanie o konkretnie tym ,a szczególnie w dolnej części zdjęcia,zatosowaniu B&W....ale ja już tak mam..
A ja Andrju mam tak, że zawsze będę Ci przypominał, że lepsze jest b/w :)
Marcin T
29-12-2009, 07:58
Ee, nie wierzę :twisted:.
Taka pogoda też ma swój urok.
A biały, szary, czarny to nie kolory?
Fajnie skadrowany kwadrat.
Mi się tam podoba :).
Myślałem, że to Piotrka :D mi się podoba, bw extra, klimat ok.
wojtek6308
29-12-2009, 15:05
Ładny ten kwadracik :)
tak Piotr ma rację, mz. bardzo fajna fota :-D
bardzo fajna podłoga, konwersja świetna, ale nad niebem można było popracować...z tego nie dało się wiecej wyciągnąć...ale może z innego ;)