Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zapomniane
GUINNESSts
27-12-2009, 22:49
...zapomniane łódki.
Tak sobie wymysliłem. To będzie taki mały cykl kilku fotek z tego samego miejsca.
:)Przedstawiam pierwszą:)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/9z1ufp9qj5b3p8dkpw.jpg)
No i bomba....kadr piekny, kolorki w twoim stylu mocne ale nie przesadzone!!! Jednak albo kompresja albo ostrosc nie gra.....fotka sie lekko posypala:( No i jak dla mnie lekko leci...
Gdzie sa te cholerne lodki????/ Chyba mijalem ten zjazd....czy to jest jeden z ostatnich przed zakretem przy tym kosciolku?
GUINNESSts
27-12-2009, 23:07
Sie zara sam posypiesz;););) Leci? Tak! Zgadza sie. Ale w rzeczywistosci jeszcze bardziej leci. Pisz mi tu zara co sie posypalo. Ja lapek tylko!
Te łodki Grzegorz sa przy nastepnym badz drugim parkingu od kamienia. Wiesz o czym pisze. Pisze o miejscu, gdzie mamy wspolna fotke z Harbem i Locterem.
Nastepnym razem pojedziemy razem, badz zapisze Tobie namiary na GPS:)
GUINNESSts
27-12-2009, 23:10
Sorry za OT. Grzegorz inaczej opisujac miejsce, to jest koniec jeziorka patrzac od kamienia;):)
Sie zara sam posypiesz;););) Leci? Tak! Zgadza sie. Ale w rzeczywistosci jeszcze bardziej leci. Pisz mi tu zara co sie posypalo. Ja lapek tylko!
Te łodki Grzegorz sa przy nastepnym badz drugim parkingu od kamienia. Wiesz o czym pisze. Pisze o miejscu, gdzie mamy wspolna fotke z Harbem i Locterem.
Nastepnym razem pojedziemy razem, badz zapisze Tobie namiary na GPS:)
Widze pikseloze i przekontrastowanie.....troszeczke bardziej miekko bym to widzial.....szkoda zdjecia!
Zaznaczam ze ogladam to na kompie w pracy a tutaj monitor marny....jednak pikseloza i kontrast widze.....chodzi gloenie o dolna czesc zdjecia...od gor w dol...niebo ok!
Kurcze no to sie domyslam gdzie to jest......tyle swietnych miejsc jeszcze nie odkrylem w tym twoim raju:D
No trzeba bedzie wpasc do ciebie na zdjecia.....zdecydowanie!!! I to teraz kiedy snieg lezy na gorkach:D
GUINNESSts
27-12-2009, 23:13
Rozumiem juz. Dzieki. Zwroce uwage:)
Kolory bomba, fajnie dodana winieta,.. choć nie jestem jej zwolennikiem w kolorowych zdjęciach. ;) Bardzo mi się podoba ta praca. :)
Bartekkw
27-12-2009, 23:35
kolory to nie moja bajka ...ale kadr ciekawy, chociaż bardziej widziałbym to w kwadracie
Marcin T
28-12-2009, 00:54
Myślę, że to wina ostrzenia.
A sam obrazek fajny :)
misiobudrysio
28-12-2009, 00:59
kolorek bajer jak i cala fotka
pozdr.
Guinness - kadr bardzo mi sie podoba, ale wydaje mi sie ze za bardzo kombinujesz z obróbką, nie wiem co tu jest źle zrobione, ale te kolorki są deko przesłodzone wg. mnie, widać to zwłaszcza na tym szczycie po prawej w tle - troche nienaturalny. Ale to tak moim zdaniem, ja sie w sumie nie znam.
Myślę, że to wina ostrzenia.
A sam obrazek fajny :)
ja też, ale poza tym wszystko bdb (oprócz tego że krzywizna tym razem jest znacząca i mnie b.przeszkadza ) :)
Ładny poświąteczny landrynek. IMO wart poświęcenia uwagi i ponownej obróbki.
Miejscówka zaiste piękna, a i kadr niczego sobie.