Zobacz pełną wersję : Pontiac Bonneville
Pontiac Bonneville
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
szymkowsky
27-12-2009, 00:43
Świetny pomysł, obróbka kolorystycznie też mi odpowiada, ale niestety nie wszystkie kadry. Jak na opowieść zbyt chaotyczne, czegoś tutaj brakuje. Jako część większej całości z pewnością wyglądałoby lepiej:)
To i zamieszczam większą całość bo nie chciałem zasypywać zdjęciami posta .
Galeria (http://www.specarmory.com/gta/sanjose%20m/thumb.html)
rockabilly
28-12-2009, 01:37
znam znam:)
a czym ty Jaber teraz jezdzisz?
do zobaczenia na Olesnie
ps. zacne foty, filmowe kadry
znam znam:)
a czym ty Jaber teraz jezdzisz?
do zobaczenia na Olesnie
ps. zacne foty, filmowe kadry
Chevy Tahoe ale może do Olesna się coś jeszcze innego urodzi .
w sumie jak już tak "amerykańsko" - to moim zdaniem kierowca powinien mieć jakąś amerykańską "klamke" a nie Glock'a :)
Klocka najłatwiej dostać lub ukraść :) bo jest tego najwięcej . Ale mimo to miło że ktoś rozpoznał :).
Zaprezentowane zdjęcia bardzo fajne. Dodałbym trochę kontrastu, bo na moim monitorze wydają się trochę mdłe.
Same kady jak najbardziej mi podchodzą.
kamillo44
29-12-2009, 17:55
świetne! :D Świetny pomysł i zajebista fura, dach od środka pokryty słomą wymiata :D
świetne! :D Świetny pomysł i ********a fura, dach od środka pokryty słomą wymiata :D
Ta słoma to jeden z uroków tego auta dodających mu specyficznego klimatu
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ale niestety już jej nie będzie po remoncie bo się strasznie na głowę sypała podczas jazdy z otwartymi oknami :).
Cholerny power jest w tych zdjęciach. Bardzo dobry set