Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Badyla ciąg dalszy, tym razem w innym kadrze...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img683.imageshack.us/i/00048.jpg/)
Trochę ciemno po prawej i coś za dużo wszystkiego w kadrze, kolory na plus :-)
Fakt, kolory tutaj pokazałeś ładne, jednak nie wiem czy nie za dużo chciałeś pokazac ;)
Ta "wysepka" po lewej trochę odwróciła moją uwagę...więc może bym jej podziękował :mrgreen:
Jakos za duzo sie tu dzieje, moj wzrok tylko lata od prawej do lewej:-) Miejsce urokliwe i masz napewno inne kadry z tego miejsca.
Miejscówka warta uwagi. Jednak IMO zbyt duży tłok w kadrze.
Ten wielki krzaczor po prawej jakiś taki nachalny :mrgreen:.
Nie wiem co z kolorami? U mnie podłoga i niebo trochę dziwnie się prezentuje (mogę się mylić, oglądam na lapku).
Ostatnie Twoje prace bardziej mi się widziały (szczególnie te z czekoladowymi skałami na podłodze).
uciąć ta wysepkę z lewej i będzie ok
krzysztofz24
23-12-2009, 11:31
Kolory bardzo na plus ,fajnie skadrowane ,ale osobiscie tak jak Hobbie podziekowal bym wysepce z lewej;-)...
Ładna aberracja wyszła w PG :D, trochę za duży chaos mz. ;)
mnie ta fotka niestety się nie podoba a to za sprawa kadru zbyt duży bałagan i z lewej i z prawej, o ile drugi plan i kolorystyka jest bdb, o tyle przód foty jest nieciekawy :-D
borregaard
23-12-2009, 16:34
Bardzo interesujące spojrzenie na jezioro poprzez pryzmat ciekawego brzegu.Słodkimi górkami można sie już zrzygać,więc tym bardziej brawo za zamiar...Gorzej z wykonaniem..trochę przesaturowany brzeg,za duży kontrast,aberracja w PG.
Dzięki za uwagi, przyjmuje je na klate, bo rzeczywiscie - aberracja na górze po prawej wyszla paskudna, dół troche dziwny kolorystycznie (teraz to widze, wczoraj w nocy nie widziałem), co do kadru, no cóż mi się podoba, ale jak widać nie każdemu.
Dzięki za posty.
sabs2key
23-12-2009, 18:41
A mi się nie podobają kolory nieba i gór, a dokładniej chodzi o ten niebieski kolorek. Może to wina mojego monitora (ale nie wydaje mi się). Drzewko po prawej wydaje się zmasakrowane przez obróbkę.
ostrytux
23-12-2009, 20:36
Miejsce świetne, jednak w tym kadrze strasznie nabałaganiłeś :)