Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zachód w kwadracie
Dzisiejszy wypad z Grześkiem zaliczam jako jeden z najbardziej udanych, nie mogliśmy oczekiwać lepszych warunków, te były wprost wymarzone, przedstawiam jedno ze zdjęć, akurat to jedno z ostatnich, zrobione o zachodzie słońca. Zapraszam do komentarzy. ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img694.imageshack.us/i/00042panorama.jpg/)
Mz bardzo ładnie, światełko tutaj robi swoje... :D A że miejscówka świetna to już pisałem gdzieś w wątku Grega...
P.S. Zapomniałeś dopisac: "Greg - nie pokazuj tego kadru, albo podobnego!" :mrgreen:
Sowulus12
23-12-2009, 00:01
Ja pierdziele, ale macie miejscówki - BOMBA!
Sebastianito
23-12-2009, 00:26
Lubie takie zdjecia. Wedlug mnie autor chcial przedstawic piekno gory w tle ale w sposob posredni, nie jak wiekszosc turystycznych pstrykow:gora i nic. A tu subtelnie i bardzo ladnie. Swiatlo i kadr bardzo na tak. Podobni sie.
Świetna fota, bardzo dobrze to skomponowałeś, kadr zamkniety naturalną ramką ekstra, i światło miałeś .....:-)
ostrytux
23-12-2009, 00:36
Lubie takie zdjecia. Wedlug mnie autor chcial przedstawic piekno gory w tle ale w sposob posredni, nie jak wiekszosc turystycznych pstrykow:gora i nic. A tu subtelnie i bardzo ladnie. Swiatlo i kadr bardzo na tak. Podobni sie.
Dodałbym jeszcze że zamknięcie kadru z góry i z prawej wręcz wzorowo prowadzi wzrok widza w kierunku zaśnieżonego szczytu.
Bardzo ładnie , piękne światło. :)
no kolejna bdb fota - wypalił wam wyjazd :-D
GUINNESSts
23-12-2009, 01:28
No i bardzo ladnie mz. Moze tylko gdyby sie na sile czepiac, to tych lisciastych w PG. Szkoda, ze zaslaniaja drzewko.
Sie podoba:)
Widok ładny, to prawda ale... gdzie tu jest niby kwadrat?
Albo przytnij do kwadratu albo daj prostokąt ;)
Kadr wzorcowy. Jak pisali poprzednicy, wyśmienicie wykorzystałeś zastane elementy do jego zamknięcia.
Ładne kolorki i gra światła/cienia na podłodze.
Jestem na tak :).
bardzo sie podoba swietnie skomponowany kadr
Świetne zdjęcie. Piękny widok w przyjemnym światełku...
krzysztofz24
23-12-2009, 11:39
Swiatlo ,wspaniale modeluje ta fotografie ,tylko to taki "prawie kwadrat" ,osobiscie obcialbym po bokach rownomiernie do kwadratu,ale tak jak teraz tez mi sie podoba ;-)
ładnie zamknięty kadr przez , świetna fotografia
december
23-12-2009, 11:44
Kolejny raz potwierdza się że zachód to nie to co południe :)
Piękny widok ...i te kolorki bdb
wojtek6308
23-12-2009, 14:04
Bardzo ładne światełko, kolorki też, i sam kadr ciekawy :)
[CENTER] nie mogliśmy oczekiwać lepszych warunków, te były wprost wymarzone,
Dokładnie i Ty pokazałeś to miejsce, jak marzenie... Barwo
Marcin T
23-12-2009, 15:45
Ja tu widzę niezły b.... ;);)
Ładnie jest.
Świetne tereny tam macie. I te wyjątkowe kolory gleby :)
Al Koholik
23-12-2009, 16:12
Aż żal wielki człowieka ogarnął, że nie mieszka gdzieś w Kerry. Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Ciekawie skombinowałeś ramkę i wykorzystałeś światło. Jestem pod dużym wrażeniem tego zdjęcia.
Dzieki za posty :D Fajnie sie czyta takie komentarze ;)
borregaard
23-12-2009, 17:59
Jest pięknie,naprawdę..:-D
Uważaj na ostrzenie....:wink:
piękne zdjęcie. przydałoby się nieco oddechu, ale i tak jest wręcz książkowo, jakbym przeglądał Nationala! super!