Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wroc w noc...
No to taka moja próba street... Daje radę?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/3ix86zfr4tc9rzenf1k.jpg)
Arthuros
21-12-2009, 22:10
troszke chaos, dużo detali/drobiazgów, nie wiem na czym sie skupić.
troszke chaos, dużo detali/drobiazgów, nie wiem na czym sie skupić.
Na początku był chaos...;)
Na początku był chaos...;)
A potem nastał spokój :)
Mnie się widzi to foto .
co do tytułu, to myślałem, ze chodzi o wróć w noc..., czy cos w ten deseń...
a co do zdjecia, "street" to nie jest zdjecie ulicy, tylko sytuacji (oczywiscie interesującej) na tejze ulicy.
Stąd nie jest to raczej "street", tylko taki poglądowy strzał, gdzie troche przeszkadzają zamazane postacio-autobusy
Za dużo wszystkiego, kadr taki trochę bez pomysłu mz i jakościowo trochę padaka.
Ja na nie.
Mnie tam pasuje. Niemniej jednak stronnicza jestem bo miejsce znam :).
i jakościowo trochę padaka.
Ja na nie.
A możesz rozwinąć???
browarek
22-12-2009, 16:47
być może faktycznie bez autobusu i samochodu było by jeszcze lepsze
być może faktycznie bez autobusu i samochodu było by jeszcze lepsze
zawsze można iść jeszcze raz;-) a mnie się podoba i tak jak jest. ciekawy klimat
andrzejp
26-12-2009, 23:37
To nie jest architektura by czepiać się chaosu czy innych detali ( autobus, autko )
Bardzo fajny klimat zdjęcia, autor pokazuje nocne życie ulicy, więc nie ma tu za dużo niczego a tym bardziej chaosu.
Ciekawy kadr i obróbka BW, zdjęcie to tętni życiem, oczywiście nocnym. fajne promienia światła wchodzą w kadr co dodaje nocnego uroku.
Zdęcie nabierze jeszcze większego znaczenia jak będzie pokazane w serii innych ujęć nocnego miasta.
Fajne. Możnaby wydłużyć czas działania tychże pojazdów.
Co to za miasto-jasno?
czepiacie się ;)
właśnie te pojazdy są intrygujące...
Ciekawa dynamika.
Elementy statyki równie dobrze zachowane-m.in-kolo do zamarźnięcia w swej panice.
kolo do zamarźnięcia w swej panice.
???? :):)
mi nic nie mówi, nie czuje też klimatu, ale... moja pani zajrzała przez ramię i mówi "fajne" to się pytam dlaczego? "za technikę" powiedziała "i w ogóle" ... mnie nie przekonała ale dało mi to do myślenia na temat odbioru i oceny zdjęć...
moja pani zajrzała przez ramię i mówi "fajne" to się pytam dlaczego? "za technikę" powiedziała "i w ogóle" ...
I w ogóle podziękuj swojej pani :). Pozdrowienia dla Dublińczyków:)