Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] "The art of dance"
takie oto 2 plakaty chciałem Wam przedstawić :
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=wukmvicu45ce4e029at.jpg)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=593kbo3xw2ciuu9bia.jpg)
reszta zdjęć z sesji "dojrzewa" do obróbki :).
Fajne plakaty, mogą się podobać :) JEstem na TAK.
Bardzo Fajne fotografie i przejrzyste plakaty
Nigdy nie lubiłem zabawy w plakat... więc pewno nie będę obiektywny...
Jeśli jedynkę mógłbym uznać za przyzwoity plakacik reklamujący jakieś wydarzenie taneczne, tak dwójka wygląda jak okładka taniego horroru kat. D (wybacz szczerość, ale tak mi się właśnie kojarzy).
Tylko dlaczego taki pomysł? Po kiego te plakaty? Modelka jest tancerką... można to znacznie lepiej wykorzystać - mz zmarnowałeś potencjał modelki.
Typografia coś troche nie teges wg. mnie tym bardziej ze zdjecia sa ok.
Nigdy nie lubiłem zabawy w plakat... więc pewno nie będę obiektywny...
Jeśli jedynkę mógłbym uznać za przyzwoity plakacik reklamujący jakieś wydarzenie taneczne, tak dwójka wygląda jak okładka taniego horroru kat. D (wybacz szczerość, ale tak mi się właśnie kojarzy).
Tylko dlaczego taki pomysł? Po kiego te plakaty? Modelka jest tancerką... można to znacznie lepiej wykorzystać - mz zmarnowałeś potencjał modelki.
horror ? hmmm zdecydowanie nie
Tylko dlaczego taki pomysł?Po kiego te plakaty?
a dlaczego nie ? dlaczego musi byc cos standardowego niz w formie plakatu
Modelka jest tancerką... można to znacznie lepiej wykorzystać - mz zmarnowałeś potencjał modelki
zleceniodawca był zadowolony więc nie sadze aby cos zostało zmarnowane, załozenie sesji zostało wypełnione.
Modelka nie jest niestety tancerką tej klasy co Agata :)
horror ? hmmm zdecydowanie nie
a jednak ;)
zleceniodawca był zadowolony więc nie sadze aby cos zostało zmarnowane, załozenie sesji zostało wypełnione.
Modelka nie jest niestety tancerką tej klasy co Agata :)
Nie chodzi o klasę modelki... nie w tym rzecz.
To, że zleceniodawca był zadowolony, nie oznacza jeszcze dobrze wykonanej roboty ;)
Dodam tylko - jedynka bardziej by mi się podobała jako samo zdjęcie (jest parę szczegółów, które mi nie leżą, ale mi się podoba)... dwójka jednak mnie ciągle nie przekonuje... a jak chciałbyś wiedzieć dlaczego - to chętnie na spotkaniu Ci powiem ;)
a jak chciałbyś wiedzieć dlaczego - to chętnie na spotkaniu Ci powiem
a powiem Ci ze skorzystam :)
Jesli chodzi o zdjecia to jedynka, ale tak jak juz ktos zauwazyl. Typografia kuleje! Wlasciwie psuje ogolny odbior pierwszego zdjecia :( Na dwojce to w ogole dobor czcionek woła o pomste do niega :( Niestety :/
kawał dobrej roboty , jestem na tak
Modelka na 1 niepotrzebnie ma ręce na napisie, skoro pod nią przez 1/3 plakatu kompletnie nic się nie dzieje. Trzeba to obniżyć, żeby zachować jakąś symetrię. Na 2 z kolei dałabym modelkę trochę wyżej. Z tych samych przyczyn. Typografia kuleje na wszystkie kończyny ;) ale zdjęcia fajne.
pzdr
Jesli chodzi o zdjecia to jedynka, ale tak jak juz ktos zauwazyl. Typografia kuleje! Wlasciwie psuje ogolny odbior pierwszego zdjecia :( Na dwojce to w ogole dobor czcionek woła o pomste do niega :( Niestety :/
podbijam ;) to samo miałem napisać
Modelka na 1 niepotrzebnie ma ręce na napisie, skoro pod nią przez 1/3 plakatu kompletnie nic się nie dzieje. Trzeba to obniżyć, żeby zachować jakąś symetrię. Na 2 z kolei dałabym modelkę trochę wyżej. Z tych samych przyczyn. Typografia kuleje na wszystkie kończyny ;) ale zdjęcia fajne.
pzdr
a dlaczego niby nie potrzebnie ?
skoro skacze to jakies odniesienie pkt odbicia mus byc. jesli Ty podskakujesz to co sie pod toba dzieje ? - NIC
na 2 skoro kuca to własnei musi byc przestrzen nad nia, aby miała gdzie sie podniesc.
co znaczy ze typografia kuleje ? czcionka sie nie podba ? mnie sie widzi a to nie kazdemu mu sie podobac .
Tyle gustów ilu ludzi - kazdy znajdzie cos dla siebie
skoro skacze to jakies odniesienie pkt odbicia mus byc.
niekoniecznie - w tym wypadku jakby byla przesunieta nizej plakat mialby wieksza wile wyrazu. chyba ze zapelnisz przestrzen na dole jakimis napisami.
ale ogolnie - jedynka bardzo fajna jest.
Są super. Bardzo dobra robota :)