Zobacz pełną wersję : Serwis Nikona w Łodzi
czy zna ktoś może adres jakiegoś autoryzowanego serwisu NIKONA. Mój CP 8700 troszkę mi przemókł jak byłem w górach i teraz zoom samoczynnie wyjeżdża do końca na max zbliżenie cyfrowe, w pozycji oglądanie zdjęc mogę robić zdjęcia i jeszcze kilka inych usterek występuje. Chciałbym więc oddac go do jakiegoś autoryzowanego z góry serdecznie dziękuję za pomoc. pozdrawiam.
jedyny autoryzowany serwis jest w Warszawie
tego sie obawiałem. Mam jeszcze pytaie o gwarancję. na jak długo nikon daje gwarancję bo coś tu czytam że jest na rok, a wedle polskiego prawa musi byc przynajmniej dwa. Pozdrawiam
zgadza sie Nikon Polska daje gwarancję na 1 rok.
Sorry, że sie dokleję z pytaniem. Czy w Łodzi jest jakiś dobry serwis foto? Potrzebuję oddać obiektyw
do czyszczenia. Jesli jest taki serwis to proszę o adres. Pozdrawiam i dziękuję
(..)czytam że jest na rok, a wedle polskiego prawa musi byc przynajmniej dwa.(..)
Wskaż przepis.
Korzystałem z usług serwisu przy ul.Piotrkowskiej 85 w bramie I p. ale dotyczyło to obiektywów na M42
Sorry, że sie dokleję z pytaniem. Czy w Łodzi jest jakiś dobry serwis foto? Potrzebuję oddać obiektyw
do czyszczenia. Jesli jest taki serwis to proszę o adres. Pozdrawiam i dziękuję