PDA

Zobacz pełną wersję : Plecak Tatonka DSLR Pack

BlackRoger
20-12-2009, 16:06
Czy ktoś z forumowiczów ma ten model ? :
Tatonka DSLR Pack (http://www.e-biwak.pl/tatonka-plecak-fotograficzny-dslr-pack-o_717.html)
Zależy mi na szczegółowym opisie. Marka jest znana z wysokiej jakości plecaków ale na śląsku nie trafiłem na ten model w żadnym sklepie i próby organoleptycznej nie udało mi się przeprowadzić. Szukam plecaka zdecydowanie większego od mojej Katy 3N1-30 i jednocześnie bardzo wygodnego do noszenia przez parę godzin. Patent z mocowaniem dwóch statywów po bokach również wskazany.

marszull
21-12-2009, 01:51
nie znam ale ze zdjec to identyczny jak computrekker (ewentualnie plus)
jelsi tak samo wykonany to polecam, ale moze ktos kto uzytkowal sie wypowie

conik
21-12-2009, 01:57
imo przerost ceny nad faktyczna wartoscia

marszull
21-12-2009, 02:17
nie znam firmy wiec o tym nie mowie, ale za to polecam compu plus (bo sam mam i jest wart kazdej zlotowki wydanej)
a ten wyglada prawie identycznie

BlackRoger
21-12-2009, 08:37
Marka jest mi dobrze znana, mam duży plecak turystyczny tej firmy i parę mniejszych akcesoriów turystycznych. Co do jakości zero zastrzeżeń chociaż cenowo to faktycznie wyższa półka. (podany link to akurat cena sugerowana, na allegro chodzi po 600zł)
Plecak zwrócił moją uwagę ze względu na aluminiowy stelaż i system nośny - jeśli jest tak dopracowany jak w linii turystycznej może to być ciekawa alternatywa dla Lowepro albo Tamraca o podobnej wielkości.