Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] M.V. Irish Trader...
Al Koholik
19-12-2009, 21:38
Kolejny raz na forum...
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/0ktll9k5ntxc6cvro2xi.jpg)
*
Co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem, że lubie Twoje zdjęcia, i to tez mi sie podoba ;)
No to jest boskie zdjęcie! Idealny klimat, perfekcyjne niebo, świetny kadr! Ukłony
Odplyw byl :D Wolabym zdecydowanie pozostalosci stateczku zobaczyc po prawej stronie i nieco dalej od ogladajacego. To tyle uwag :D
Sebastianito
19-12-2009, 21:56
O zesz ty k... jego m.. ! ZAJ.... STE jest! Ile za printa wolasz? widze to u siebie na scianie!
Co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem, że lubie Twoje zdjęcia, i to tez mi sie podoba ;)
powiedzial co wiedzial!:D
Ale ma racje........
GUINNESSts
19-12-2009, 21:59
Ja tez chce printa!!!
Al Koholik
19-12-2009, 21:59
O zesz ty k... jego m.. ! ZAJ.... STE jest! Ile za printa wolasz? widze to u siebie na scianie!
Print będzie drogi bo zdjęcie duże ze 60 cm na dłuższym boku trzeba liczyć... mniejszego nie ma sensu :)
Sebastianito
19-12-2009, 22:02
To ile to bedzie?
GUINNESSts
19-12-2009, 22:06
Powyzej dwoch to juz hurt. Bez podatku wychodzi jakies 3e;););)
Z autografem rzecz jasna;)
Oooo, widze, ze Kolega w końcu dokładnie obadał tabele z odpływami i w końcu trafił :D
Przyznaję, że świetnie to Ci wyszło... :D
P.S. Nie wiem, czy nie 'zaatakuje' jutro rano... :D Nie wiem jeszcze where! :p
borregaard
19-12-2009, 22:11
Al,zrobiłeś ekstra fotę...:-D
Al Koholik
19-12-2009, 22:12
Oooo, widze, ze Kolega w końcu dokładnie obadał tabele z odpływami i w końcu trafił :D
Przyznaję, że świetnie to Ci wyszło... :D
P.S. Nie wiem, czy nie 'zaatakuje' jutro rano... :D Nie wiem jeszcze where! :p
Polecam! Byłem tam przed ósmą, słońce właściwie jeszcze nie wzeszło, a woda jeszcze daleko :)
Tego drugiego wraku nie znalazłem :(
Polecam! Byłem tam przed ósmą, słońce właściwie jeszcze nie wzeszło, a woda jeszcze daleko :)
Tego drugiego wraku nie znalazłem :(
A wiesz, że bardzo możliwe, że się wybiorę... Tabela wskazuje 1,1m o 7:00, więc powinienem trafic na takie same warunki :D
Hmmm... czyżby drugi wrak odpłynął? Szkoda, bo też niezły "model" z niego był... :D
ostrytux
19-12-2009, 22:33
Kurde nie dość że taaaki model do jeszcze się „podłoga” na życzenie do niego zmienia, raz w wodzie raz bez :D
Bardzo udana fotografia.
petrus33
20-12-2009, 13:31
Bardzo dobra fotka, klasyka !!
Popatrzyłem na metadane Exif i czas naświetlenia jest pokazany jako 1/1"......czy to jest 1 sekunda ??
Jakoś dziwne, że nie pokazują tego jako 1", byłoby bardziej logicznie chyba.
jeśli nie masz nic przeciwko, walnę sobie to na tapetkę, bo jak dla mnie jest idealne :)
Piękna kolejna Twoja praca. Miodzio...
Piękne - zazdroszczę ujęcia.
Fajnie pasują do siebie te szczątki statku na tle pustej plaży.
Dobre zdjęcie.
A tak z ciekawości, w pobliżu jakiej miejscowości znajduje się ten urokliwy wrak ?
nelchael
20-12-2009, 15:47
co za genialne miejsce.
no rewelacja !! :mrgreen:
Al Koholik
20-12-2009, 20:07
Fajnie pasują do siebie te szczątki statku na tle pustej plaży.
Dobre zdjęcie.
A tak z ciekawości, w pobliżu jakiej miejscowości znajduje się ten urokliwy wrak ?
Plaża w miejscowości Baltray kilka km na wschód od Droghedy
Plaża w miejscowości Baltray kilka km na wschód od Droghedy
Dzięki, widać że miejscówka warta odwiedzenia szczególnie w czasie sporego dopływu.
Nikonozaur
20-12-2009, 21:52
Doskonale wykorzystana doskonała miejscówka.
Al Koholik
20-12-2009, 21:55
Doskonale wykorzystana doskonała miejscówka.
Starałem się :) Wyszło za trzecim razem :)
Nikonozaur
20-12-2009, 22:43
Starałem się :) Wyszło za trzecim razem :)
W zasadzie mówię o wszystkich Twoich fotach z tego miejsca, wrak, że tak powiem poszedł na współpracę...:-D
Swietne, jedno z lepszych Twoich. Piekny, szeroki widoczek, z bardzo ładną kompozycja.
Noo, robi wrażenie!
Muszę przyznać, że zdjęcia latarni i wraków to Twoja specjalność :-D.
Super skadrowane w wyśmienitych kolorach.