Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] jedno zamarzło...
Słupek bardzo denerwuje? ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img214.imageshack.us/i/dsc89950001jj.jpg/)
Jakbyś nie napisał to bym nie zauważył - więc nie denerwuje :D
Pytanko z czystej ciekawości - drukujesz swoje kolorowe zdjęcia?
Drukowałem tylko B&W i to dla kogoś, nawet ich w ramce nie widziałem. Ktoś komuś chciał prezent zrobić... Może pamiętasz, te znad morza, lekko smutnawe...? Dosyć nawet to wyszło. Kolorowych jeszcze nie zrzucałem na papier... Aaa... co Panie Maćku...?
krzysztofz24
17-12-2009, 23:23
Alez swietna kompozycja i kolory!...wszystko niestety psuje ten slupek :twisted:-zartuje oczywiscie:-D ,gdybys nie napisal to bym go nie zauwazyl - swietne foto.
ostrytux
17-12-2009, 23:42
Nastrzelałeś tych fot na tym wypadzie :) kadr ok, klimat też - ciągle jednak staram się przetrawić Twoją kolorystykę na fotografiach :mrgreen:
tormentol
17-12-2009, 23:54
git!
ciągle jednak staram się przetrawić Twoją kolorystykę na fotografiach :mrgreen:
Chyba nie tylko Ty... ;-) :mrgreen:
(...)Aaa... co Panie Maćku...?
A nic.
Druknij sobie :)
Chyba nie tylko Ty... ;-) :mrgreen:
Ja też do nich należę :) Kadry masz często wspaniałe ale kolorystyka.... :)
borregaard
18-12-2009, 10:48
Pamiętam jak walczyłeś z kadrami,i kolorem,....walcz dalej z kolorem...:-D
a dla mnie właśnie kolorek extra, taki "sprany" kojarzy mi sie bardzo amerykańsko, jak z katalogów marlboro albo wranglera. świetna praca.
:mrgreen: :mrgreen:
Popieram :D
Mi się trochę nie podoba obróbka. Trochę sztucznie to wygląda. Ale to tylko moje odczucie.
Kadr bardzo fajny i nawet tego słupka nie zauważyłem :)
A nic.
Druknij sobie :)
Tak też zrobie. Ostatnio znalazłem nawet fajny zakładzik, gdzie można być obecnym przy ostatecznym "drukuj" (bardzo istotny element ;-)). Dzięki Maciek.
Teraz walczę z sobą... :mrgreen:
Bardzo dziękuję Wszystkim za zainteresowanie oraz pozytywne i krytyczne uwagi. Co do tych kolorów, to teraz mam mieszane uczucia. Może dacię radę się przekonać jak ostatecznie doszlifuję ten klimat barw. Szukam czegoś innego, czegoś swojego... Trochę jeszcze jest roboty przede mną, to pewne... ;-)
irek6311
19-12-2009, 00:17
Kolory na Laptopie są ok ... ale on przesyca mi kolory /
kadr ładny i się podoba a kolorystykę można zawsze dopieścić ;)
sabs2key
19-12-2009, 14:23
A mi się właśnie te kolory podobają. Ogólnie zdjęcie ma fajny klimat i to chyba właśnie za sprawą tych "innych" kolorków.
Sowulus12
19-12-2009, 14:26
Mnie sie kolorystyka w tym zdjęciu podoba - psuje!