Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Choineczka
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/51rqix-1.jpg
źródło (http://i49.tinypic.com/51rqix.jpg)
Niestety, ale średnio mi się to podoba. Choineczka trochę prześwietlona, a i sam kadr taki jakiś nie specjalny.
krzysztofz24
17-12-2009, 18:11
Troche malo szczegolow na tej choince...zlewa sie w jedno. Osobiscie nie lubie ramek,ale tu by sie jakas przydala ,bo ciezko zobaczyc gdzie zdjecie sie zaczyna,a gdzie konczy.
Jacek S.
17-12-2009, 18:16
Warunki na pewno trudne z racji tego, że choinka pływa na wyspie (przynajmniej tak to wygląda), czyli jest w ruchu (wnioskuję, że stąd ta nieostrość). Tak jak już było powiedziane prześwietlona, na zdjęciu widać tylko wielki biały trójkąt.
No to kupa, a miało byc tak pięknie :D
Komentarz do jednego z ostatnich kadrów prezentowanych GUINNESSts'a (coś w tym stylu): wszyscy wiemy, że stac Cię na więcej :D
I tutaj także dobrze pasuje :)
ostrytux
17-12-2009, 20:37
Cóż czasem bywa lepiej czasem gorzej - jednak moim zdaniem problem w tym, że ta choinka jest na wodnej wysepce i się zwyczajnie gibała :mrgreen:
Jak dla mnie największym mankamentem jest to , że choineczka jest całkowicie prześwietlona.
No niestety nic nie widać, poza płonącą pochodnią;)
Al Koholik
17-12-2009, 22:33
Migawka działa :wink:
To może jest ta sama choinka co się wam do rzeki zwaliła podczas montażu?
Ta choinka tam jest co roku..........ale temat sobie wybrales.......trudno ja zrobic w bezruchu o takiej porze!
Niestety nie tym razem......
Ta choinka tam jest co roku..........ale temat sobie wybrales.......trudno ja zrobic w bezruchu o takiej porze!
Niestety nie tym razem......
Robilem kolezance fotki na NK (nocne) :P No to akurat zobaczylem ta choinke i cyknałem :P
Jacek S.
18-12-2009, 14:56
Robilem kolezance fotki na NK (nocne) :P No to akurat zobaczylem ta choinke i cyknałem :P
A ja od początku wiedziałem, że Nasza Klasa do niczego dobrego nie prowadzi :D