PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Cosa Nostra! ;)

casanova
17-12-2009, 16:21
Modelka: Daria Konstantinovna Bulygina
MakeUp: MBeauty

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img121.imageshack.us/img121/8571/dariamafia9x6nikoncopy.jpg)

D300
50mm

sowart
17-12-2009, 18:09
Podoba mi się

onia
17-12-2009, 20:43
a moim zdaniem twarz jakby za bardzo spłaszczona światłem ...

=MarCin=

Valdec
17-12-2009, 20:55
A ja nie mogę się doszukać w tym mafijnego klimatu, jeśli już to czasy prohibicji bardziej, czyli w sumie blisko, ale ja się na tym nie znam. Sama stylizacja jednak bardzo mi się podoba i zdjęcie bardzo przyjemne w odbiorze, może tylko makijaż oczu zbyt mocny. Całość jednak na duży PLUS :)

Pozdrawiam,
Valdec

eldritch
17-12-2009, 21:07
a dlaczego Cosa nostra? bo nie bardzo rozumie? Co to ma wspólnego z tą organizacją przestępczą - ona nie wygląda nawet na Włoszkę.

casanova
17-12-2009, 21:25
A czemu nie? Lepiej brzmi pani z piorkiem... albo cos w tym guscie...? Jak sie nie ma o co przyczepic to o tytul... Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)
LOL nie wyglada na Wloszke bo jest z Rosji... ;) hah

eldritch
18-12-2009, 09:56
Chciałbyś żeby ktoś kiedyś powiedział o Tobie, że jesteś artystą fotografikiem? Jeżeli nie - to w sumie faktycznie nie ma różnicy jak będziesz nazywał sobie swoje fotki i czy je w ogóle będziesz nazywał.
Jeżeli jednak chciałbyś - to zmień podejście - bo inaczej co najmniej zmniejszasz swoje szanse.

Pozdrawiam, życzę na nowy rok udanych zdjęć i trochę więcej dystansu.

PS Jeżeli zdjęcie zgodnie z tytułem miało nawiązywać stylizacją do włoskich organizacji przestępczych - to kompletnie mi się nie podoba, bo nie ma z nimi nic wspólnego. Sama stylizacja (bez tytułu) też mi się nie bardzo podoba bo nie jest w moim typie - ale z całą pewnością jest staranna i może się podobać.
Technicznie nie ma się do czego za bardzo przyczepić - może jakieś detaliki by się znalazły.
Reasumując:
Nie wiem co chciałbyś żeby ocenić/skomentować,
(1) robotę fotograficzną - patrz wyżej;
(2) ogólny efekt - nie zwiesiłbym oka na tej fotce ani jako na zdjęciu kobiety (portret), ani jako na zdjęciu reklamowym - subiektywnie rzecz ujmując...

casanova
18-12-2009, 11:41
Rowniez pozdrawiam i dziekuje za szczere wyjasnienie... ;)
PS. Jesli chodzi o dystans to chyba nie tylko mi go brakuje...

Artex
18-12-2009, 11:57
Popieram eldritch bo po samym tytule spodziewałem się troszkę innej stylistyki ale fotka ok :-)