Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Po zachodzie...II
Panoramka z 7 klatek pionowych....stad to wygiecie......ale dzieki temu mam tez efekt szerokiego szkla na niebie:D
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
dla mnie rewelka! A niebo po raz kolejny Ci sprzyja :) Więcej takich... ;)
znowu ladne niebo te zapalone latarnie dodaja uroku tym zdjątkom , ladnie jest
trzeba przyznać, bardzo porządnie wyszło. podoba mi się. jedynie ten smardz po lewej stronie zdjęcia nieco za ciemny
Marcin T
16-12-2009, 23:30
Ale czyściocha. Ładne to, podoba się.
ostrytux
16-12-2009, 23:35
Ładnie, czysto - najbardziej podoba mi się odbicie :)
Chmmmm dzieki.......
Erde zdefiniuj prosze slowo SMARDZ bo nie kumam.....moze durny jestem...;)
Ciekawe jest to ze lodeczki stoja w czyms w rodzaju doku gdzie woda to idealne lustro a z tylu plynaca sporym pradem rzeka......no i po ok 10s naswietlanie co widac po chmurkach:)
Udal sie nam wczorajszy plener;)
Bartekkw
17-12-2009, 00:28
Technicznie ok, ale kompozycja leży IMO....wzrok lata mi po focie od prawej do lewej i od lewej do prawej bez punktu zaczepienia
Ładne czyste zdjecie, pora dobrałeś idealną:-)
Świetnie, starannie i ze smakiem ( jak zawsze ;) )
Pozdrawiam
Chmmmm dzieki.......
Erde zdefiniuj prosze slowo SMARDZ bo nie kumam.....moze durny jestem...;)
;)
zapewne chodzi o ta choinke co wyglada jak smardz :mrgreen:
ooo klifow nie ma :D jak bez klifow to nie ma co pokazywac nawet :D
Technicznie oczywiscie bdb ale jesli ocenic szal widokowy to bym takie ostrozne dst+ wystawil
kolejne fajne zdjecie no i niebo naprawde dobre :-D
Bosh... skąd Ty takie niebo bierzesz? Co zdjęcie to wybitny sufit... :mrgreen: ja to na taki zawsze musze czekać z miesiąc, a jak już jest to nie mogę iść na zdjęcia ;x
Witaj Greg :), super zdjatko, zastanawiam sie tylko czy jak bys dal nizej to by nie wyszlo fajne odbicie chmur w wodzie? Bo jak widze miales lustro. No, chyba ze to kwestia czasu naswietlania.
Amadeusz
17-12-2009, 13:27
Pięknie to zrobiłeś.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Smardz
teraz znajdź podobnie wyglądający element na Twoim zdjęciu i będziesz wiedział o co chodzi :D
wojtek6308
17-12-2009, 14:18
Ładnie, czysto :)
Nikonozaur
17-12-2009, 14:52
Świetnie wykonana fota o niczym, bardzo mi się podoba.
Miałem tego nie robic, ale 'ciezko' mi jak patrze na takie cus... :p
Pieknie to wyszlo, z pomyslem i w Twoim stylu :)
Sebastianito
17-12-2009, 19:42
Bdb.
Witaj Greg :), super zdjatko, zastanawiam sie tylko czy jak bys dal nizej to by nie wyszlo fajne odbicie chmur w wodzie? Bo jak widze miales lustro. No, chyba ze to kwestia czasu naswietlania.
Jak bym dal nieco nizej to bym mial "smardz" mojego brzegu w kadrze.......niestety to waski kanal....taki parking dla lodek:)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Smardz
teraz znajdź podobnie wyglądający element na Twoim zdjęciu i będziesz wiedział o co chodzi :D
Hehe dzieki;)