Zobacz pełną wersję : NX2 v.2.2.4 Win
Kilka poprawek oraz kompatybilność z Vista i W7 (x64) ale ciągle 32bits.
http://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/45512/c/649/r_id/127673
w sumie to ten sam kotlet skoro 2.2.0 z win 7 działa dobrze ale jego szybkość i powtarzalność wieszania się dalej taka sama. Tak na marginesie to zobaczyłem ostatnio że Capture NX strasznie mi namieszał z miniaturkami zdjęć w file browser w programie, na miniaturce widzę takie zdjęcie, klikam i jest inne :o)
Lista poprawek długa i szeroka. Wszystko ok, tylko po aktualizacji nie działa u mnie suwak kompensacji ekspozycji w Quick Fix. Jest jasno szary jakby nieaktywny i nic nie można z nim zrobić. To na razie pierwsze, szybkie wrażenia.
Już wszystko działa, jest dobrze.
Już wszystko działa, jest dobrze.Nie probowales czasami JPGa edytowac? :)
Jpeg-ów nie posiadam, ale posiadam tiff-y:mrgreen:
w sumie to ten sam kotlet skoro 2.2.0 z win 7 działa dobrze ale jego szybkość i powtarzalność wieszania się dalej taka sama. Tak na marginesie to zobaczyłem ostatnio że Capture NX strasznie mi namieszał z miniaturkami zdjęć w file browser w programie, na miniaturce widzę takie zdjęcie, klikam i jest inne :o)
Oczyść cache w programie.
Oczyść cache w programie.
działa dzięki !
Marcin T
03-01-2010, 16:12
Po aktualizacji do 2.2.4 zauważyłem, że program wywala błąd i zamyka się podczas selektywnego ostrzenia. Nie przypuszczam aby była to wina komputera gdyż to samo dzieje się na obu jednakowo.
Czy ktoś zauważył podobne objawy u siebie?
Po aktualizacji do 2.2.4 zauważyłem, że program wywala błąd i zamyka się podczas selektywnego ostrzenia. Nie przypuszczam aby była to wina komputera gdyż to samo dzieje się na obu jednakowo.
Czy ktoś zauważył podobne objawy u siebie?
Nie, u mnie jest wszystko jak z poprzednimi wersjami- powiedzmy, że OK :mrgreen:
Czy ktoś zauważył podobne objawy u siebie?nie