Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ale zaswiecilo!
Byl taki moment podczas tego pleneru........moj znajomy krzykiem powiadomil mnie o swietle....wiec biegiem zeby to zlapac:D
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/2nhhxkw-1.jpg
źródło (http://i47.tinypic.com/2nhhxkw.jpg)
tormentol
15-12-2009, 22:15
pasuje :)
nietykalny10
15-12-2009, 22:15
super, dobrze miec znajomych :)
malasana
15-12-2009, 22:17
Bardzo atrakcyjny kadr:)
Sebastianito
15-12-2009, 22:29
BArdzo przyjemna fota.
Bartekkw
15-12-2009, 22:41
Jak dla mnie to jest za ciemno w dole kadru
ostrytux
15-12-2009, 22:42
Udana fotografia - podoba mi się :)
Swiatło faktycznie ładne, problem jedynie w tym, ze zajmuje jedynie 25% kadru. Reszta jest bura i raczej srednio atrakcyjna
Dłuzsza ogniskowa i te wzgórza jako temat...Cóz jest bowiem interesującego w dechach na wodzie ?
Dłuzsza ogniskowa i te wzgórza jako temat...Cóz jest bowiem interesującego w dechach na wodzie ?
Dobra...........mam tez kadry na dluzszej ogniskowej..........jednak ja bardzo lubie te pomosty i taki byl moj zamysl:)
Nikonozaur
15-12-2009, 22:57
Myślę, że chwila była znacznie atrakcyjniejsza niż pokazałeś. W słowach lechupe jest sporo racji.
swietne. moze troche dolu za duzo, ale to moje widzimisie
Ja tam widzę "normalny sptryk." Nie wiem z czego wynika wasze podniecenie...???
Podoba sie, jest dobrze, zwłaszcza kadr mi się podoba. ;) Niestety czasem trzeba coś zrobić innego niż zdjęcie, takie życie... ;)
Ja tam widzę "normalny sptryk." Nie wiem z czego wynika wasze podniecenie...???
Wiesz co..........nie uwazam siebie za jakiegos speca ale nie sadze zeby to byl pstryk!
Marcin T
16-12-2009, 00:18
Pstryk czy nie pstryk to temat na pracę doktorską dla niejednego.
Ta fotografia mi się podoba :)
ładnie i precyzyjny kadr :-D
Pablo 77
16-12-2009, 01:00
Bardzo dobre,tam w oddali ciekawie:)
Te jest najlepsze z tych 4 (?) ktore dzis wrzuciłeś. Czy nie lepiej wszyskie z jednego pleneru dac w jeden wątek?
dlugo wpatrywalem sie w to zdjatko jedni twierdza ze pstryk inni odwrotnie . A kazdy chcialby miec w kadrze pomost i sterylna czystosc ale tak sie nie da bo na dluzsza mete staje sie to nudne .
Grzesiek u ciebie jest pomoscik i drugi plan ktory wnosi zycie w to zdjecie , podoba mi sie .
Tylko drazni mnie ta plama niebieskiego na niebie :mrgreen:
Mi się podoba. Światełko bardzo fajne i niebo miodzio :D Może minimalnie za dużo dołu rzeczywiście.
Proac150
16-12-2009, 13:09
Dobrze się na to foto patrzy
wojtek6308
16-12-2009, 13:51
Ładnie na tej górce poświeciło :)
Pomost fajnie prowadzi wzrok ku ładnie oświetlonym wzgórzom , mnie się podoba taka konstrukcja kadru. ;)
GUINNESSts
16-12-2009, 15:11
No i gitara;):)
Świetnie zaświeciło i bdb to wykorzystałeś... :)
P.S. Teraz tyle czasu, to będziesz mnie tu wk...iał takimi kadrami :twisted:
Dziekuje wszystkim za opinie..........pomoscik jest i bedzie:) Ktos wczesniej wspomnial o niebieskiej plamie...........ale tak tam bylo!