Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Miejsce idealne do przemyslen......
Dzis wybralem sie na zachod slonca nad okoliczne jezioro Lough Derg......Locter ktoremu wczoraj proponowalem ten wypad odmowil z powodu WAZNYCH obowiazkow........pojechalem z innym znajomym Nikoniarzem......
Zamiast slonca przywital nas taki klimat.......chmmmm ja chyba nawet wole taki klimat......
Co sadzicie o pierwszym zdjeciu z tego wypadu??? Kadr z tego miejsca prezentowalem juz wczesniej lecz wtedy popelnilem kategoryczny blad i teraz sie poprawiam;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/2iv1bte-1.jpg
źródło (http://i47.tinypic.com/2iv1bte.jpg)
Jak dla mnie ok! Może troszkę za ciemno po prawej, ale moze to wina mojego laptopa. Podoba mi się niebo. ;)
Jak dla mnie ok! Może troszkę za ciemno po prawej, ale moze to wina mojego laptopa. Podoba mi się niebo. ;)
Fakt ciutek ciemno.......ale nie chcialem juz na sile wyciagac bo zaczynalo szumic!
Przyjemnie, spokojnie - warto było
Myślę, że tytuł tego kadru jest jak najbardziej odpowiedni i oddaje w pełni klimat... Kolejne świetne miejsce (do odwiedziń :p)
Jestem na tak!
Echhhh zapomnialem dodac ze: LOCTER ZALUJ!!!!!
tormentol
15-12-2009, 21:23
niebo super
niebo super
zgadzam sie :-D
Proac150
15-12-2009, 23:01
Wygląda, jakby chłodno było, więc w takich warunkach ja myślę, ale jak tu się w cieplejszym miejscu znaleźć :) i za kolegami niebo super
Nikonozaur
15-12-2009, 23:01
Tak, nieba masz cacy, ale na dole światła nieco poskąpiłeś.
Echhhh zapomnialem dodac ze: LOCTER ZALUJ!!!!!
ŻAŁUJE, bo choć te zdjęcie nie robi na mnie jakiegoś wrażenia, to drugie jakie zaprezentowałeś,, jest naprawde dobre, no cóż może następnym razem uda się wyskoczyć, na pewno jeszcze irlandzka zima przyniesie nam wiele podobnych okazji do zrobienia dobrego zdjęcia ;)
Kurde, dobrze tam macie... świetne krajobrazy, sporą ekipe, częste jakieś wypady na focenie... ech. Zazdraszczam.
Co do zdjęcie, to akurat mnie nie zachwyce - myślę, że to kwestia światła, a raczej jego braku. Bo kadr, widok, niebo - są świetne. Ale brakuje tego ożywiającego całość światła...
Hej! Mieszkałem nad tym jeziorem przez pół roku:D w miejscowości Portumna:D
Kurcze, a mnie się zdjęcie nie wyświetla.
Sorki, już OK
Łoo ale miejscówka, a fotografia jak to zwykle bywa u Ciebie - nic dodać nic ująć