Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wspomnienie lata ...
ostrytux
15-12-2009, 01:01
Pogoda za oknem nie sprzyja wypadom w poszukiwaniu ciekawego światła, przeglądam więc ostatnio szufladę.
Tatry sierpień 2009 - widok z Rakonia 1879 m n.p.m. na Wołowiec 2064 m n.p.m.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img130.imageshack.us/img130/9762/tatry05m.jpg)
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim trochę światła po tych opadach śniegu :-D
kadr typowy......ale konwersja znakomita!
GUINNESSts
15-12-2009, 01:10
Bardzo fajny kadr i konwersja rewelacja jak dla mnie. Ty akurat sie nie uniesiesz jak napisze, ze te dwie kupki wygladaja dosc zabawnie. nie oznacza to, ze zle odbieram. Niech sobie beda. Zwracaja uwage. Tylko, ze tak bardzo interesujaco pokazales chmurki, ze nie wiem co jest tematem przewodnim. Tak se wymyslam tylko wczuwajac sie na szybko.
Podoba sie mimo wszystko:)
downunder
15-12-2009, 01:11
Mnie też się podoba, bardzo ładne bw. :D
Proac150
15-12-2009, 01:13
Kadr ładny, mimo, że jakoś nie czuję wielkości góry i wysokości, ale bw bardzo
Chmurki miałeś konkretne :-) Trochę przytłoczyły góry ale w przypadku tego zdjęcia jesteś rozgrzeszony... ;-) Ładne b&w. Ogólnie odbiór prezentowanej pracy jest pozytywny.
No Panie... bardzo pierwszoklasowo. Podoba mi się.
Co nie zmienia faktu że powinieneś iść pofocić coś nowego ;)
bardzo dobra obróbka a i widoczek niezły :-D
Sylvester
15-12-2009, 09:22
Bardzo fajny kadr i konwersja rewelacja jak dla mnie. Ty akurat sie nie uniesiesz jak napisze, ze te dwie kupki wygladaja dosc zabawnie. nie oznacza to, ze zle odbieram. Niech sobie beda. Zwracaja uwage. Tylko, ze tak bardzo interesujaco pokazales chmurki, ze nie wiem co jest tematem przewodnim. Tak se wymyslam tylko wczuwajac sie na szybko.
Podoba sie mimo wszystko:)
mam podobnie choć ciężko sie skupic wzrok troche bładzi po zdjeciu
borregaard
15-12-2009, 09:39
Ładnie zrobione,dobre niebo ,dobre B&W.
Troszkę za mocna granica pomiędzy pierwszą górką a niebem..
Najbardziej podoba się konwersja :)
wojtek6308
15-12-2009, 10:09
Bardzo ładne niebo, konwersja też mnie się podoba :)