Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Przez obrazki
Madziulek
28-10-2006, 11:29
Dla Niedzwiedzia mimo mojej amatorszczyzny :)
1.
2.
Magnum43
28-10-2006, 20:17
Dobrze że czasem coś wkleisz :) milo się oglada .........pozdrawiam
Madziulek
28-10-2006, 22:34
Dobrze że czasem coś wkleisz :) milo się oglada .........pozdrawiam
Magnum...
A Ciebie miło widziec.... bardzo miło...
Pozdrawiam :)
Bardzo przyjemnie ogląda się te zdjęcia.
Magnum43
28-10-2006, 23:05
Kiedyś już napisałem .....że fotografowanie ludzi wychodzi Ci najlepiej ....to były fotki z jakiejś imprezy pełno dzieciaków ......,potrafiłaś z tłumu wyciągnąć kilka fajnych twarzy.......może to ten kierunek? sam nie wiem ...ale wg mnie chyba tak .......pozdrawiam serdecznie z deszczowych Żor :) 28-80 ? ale jaki ? ten ? Nikkor AF 28-80/F3.3-5.6G
Zwłaszcza dwójeczka. Pozdrawiam
Niedzwiedz
29-10-2006, 10:17
bardzo fajnie podpatrzone przez te obrazki , BTW jak bedziemy mysleli ze jako amatorzy jestesmy gorsi niz prfi to tak bedzie :) amatorszczyzna tez jest przyjemna ,ciekawa i ksztaltujaca w koncu takze jestem amatorem !!!! masz juz imie dla 85 ? moja to pandzia :) a sigma 150 to genia ;)
Madziulek
29-10-2006, 11:25
Kiedyś już napisałem .....że fotografowanie ludzi wychodzi Ci najlepiej ....to były fotki z jakiejś imprezy pełno dzieciaków ......,potrafiłaś z tłumu wyciągnąć kilka fajnych twarzy.......może to ten kierunek?
I własnie dlatego postanowiłam zainwestować w "coś "dla ludzi (czyt.Nikkor 85) :-)
I masz racje że to chyba ten kierunek.. stwierdziłam również że coraz rzadziej krępuje się podejsc do ludzi i zrobic zdjęcie , dlatego też zrezygnowałam z "super "zoomu na rzecz jakości i jasnosci :)
...28-80 ? ale jaki ? ten ? Nikkor AF 28-80/F3.3-5.6G
Ten Nikkor ..ale nie tym robiłam te zdjęcia,nie mniej zostawie go sobie awaryjnie narazie :-)
bardzo fajnie podpatrzone przez te obrazki , BTW jak bedziemy mysleli ze jako amatorzy jestesmy gorsi niz prfi to tak bedzie :) amatorszczyzna tez jest przyjemna ,ciekawa i ksztaltujaca w koncu takze jestem amatorem !!!! masz juz imie dla 85 ? moja to pandzia :) a sigma 150 to genia ;)
:-D
Masz racje :-)
Nie mam jeszcze imienia - myśle nad tym :-)
Ale po Twoich widze że Ci się troche kobiet nazbierało ;-)
Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze :-)
Dwója zdecydo - fajne światło musiałaś mieć?
Przy dwójce się rozpływam... :)
Madziulek
31-10-2006, 21:06
Dwója zdecydo - fajne światło musiałaś mieć?
światło bardzo ostre ...
A co myślicie o wersji w kolorze ?
http://img256.imageshack.us/img256/7485/martusiaeq4.jpg
biker karlos
31-10-2006, 22:30
zdecydowanie 2 ..... ale B&W czy kolor o to jest pytanie