Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] UWAGA....dla zainteresowanych!
Wypocilem jeszcze jeden kadr......12 klatek.....
Dzis u nas mrozik i zaraz ide do pracy.......spodziewam sie rano mgly.....zabieram aparat ze soba i rano na zdjecia....jak sie uda:)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
No i gitara ;) Juz wiem po co tyle tam stałes :)
... a że jestem zainteresowany to... bardzo mi się podoba... po raz kolejny przestrzennie, barwnie i przejrzyście! :D
Pasikonik :D Ładny widoczek, ładnie zrobiony choć horyzont (przynajmniej tam gdzie ocean) masz nieźle pofalowany :D
wojtek6308
14-12-2009, 10:28
Tak, horyzont troszkę pofalowany, ... ale widoczek bardzo przyjemny :) .
Pasikonik :D Ładny widoczek, ładnie zrobiony choć horyzont (przynajmniej tam gdzie ocean) masz nieźle pofalowany :D
Tak, horyzont troszkę pofalowany, ... ale widoczek bardzo przyjemny :) .
oooo kurcze wlasnie to zauwazylem!!!! Ale wtopa z horyzontem....i to ja....ten cos ie zawsze czepia:D
Poprawie i wstawie z poprawka jeszcze raz;)
Oooo i teraz poprawiony:D
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
...po raz kolejny przestrzennie, barwnie i przejrzyście! :D
Nic dodać, nic ująć :)
Pozdrawiam.
po poprawce jest git :mrgreen:
Bartekkw
14-12-2009, 17:45
ładnie ładnie Panie
Proac150
14-12-2009, 17:53
Bardzo się podoba, ja takich składanek nie umiem, więc tym bardziej....
dziekuje wszystkim.........praca z 12 kadrow, ciesze sie ze sie podoba.......mialem watpliwosci co do podzialu kadru.....ale!
GUINNESSts
15-12-2009, 01:36
Fajnie to poprawiles!!! Co zrobiles? I jakich 12-stu? Piononowych?
Teraz ekstra:)
Fajnie to poprawiles!!! Co zrobiles? I jakich 12-stu? Piononowych?
Teraz ekstra:)
Kadry poziome w dwa poziomy....osobno naswietlany dol i gora.....
A co do horyzontu to musze to tobie pokazac......szybka akcja w PSie.....tutaj to bylo akurat proste:)
GUINNESSts
15-12-2009, 01:56
Kadry poziome w dwa poziomy....osobno naswietlany dol i gora.....
A co do horyzontu to musze to tobie pokazac......szybka akcja w PSie.....tutaj to bylo akurat proste:)
CTRL-T i do roboty?
CTRL-T i do roboty?
Nie, nie ctrl-T
GUINNESSts
15-12-2009, 02:03
Tak na szybko jeszcze. Probowales laczyc panorame po uprzednim usunieciu dystorsji z wszystkich laczonych kadrow? Masz ich pewnie sporo. A mnie to ciagle lazi po glowie. Czy to przyniesie porzadany efekt i czy ma sens. Kiedys pewnie sprawdze.
Tak na szybko jeszcze. Probowales laczyc panorame po uprzednim usunieciu dystorsji z wszystkich laczonych kadrow? Masz ich pewnie sporo. A mnie to ciagle lazi po glowie. Czy to przyniesie porzadany efekt i czy ma sens. Kiedys pewnie sprawdze.
Nie to nie ma najmniejszego sensu:D
To nie pomaga.......musialbys miec specjalna glowice i statyw zeby zrobic idealna panorame.....ale od czego jest soft i nasze glowy???!
Ładnie... spokojnie i przejrzysto :)
Świetnie pokazane, ładnie się komponuje...
krzysztofz24
15-12-2009, 12:51
Bardzo fajna i przeztrzenna fota,podoba mi sie ,ciekaw jestem jak by wygladala w mocnym kontrastowym B&W ...az sie prosi ;-)