Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Triangle
Piotr_ek
13-12-2009, 15:18
Witam
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2009/347/9/0/Triangle_by_anoxado.jpg
:D
podoba mi się to że na pierwszym planie coś jest co prowadzi dalej...obróbka na poziomie mistrzowskim:)
Woda nierozmyta? :shock::shock::shock:
Piotr_ek
13-12-2009, 17:49
Woda nierozmyta?
Tym razem nie :)
Inkognito
13-12-2009, 19:40
Woda nierozmyta? :shock::shock::shock:
Olaboga!
I to jest w tej fotografii piękne!
W ogóle Piotrek, cieszę się bardzo, że nie popadłeś w mechanizm: jest woda, jest ND.
To zdecydowanie nie byłoby dobre dla Twojej twórczości.
Ta woda przez jej % udział w strukturze kadru nadaje temu zdjęciu namacalny wymiar. Widać jej "fakturę", prawie, że czujemy bryzę na policzku.
Architektonicznie niewiele tutaj architektury. Ale podłoga, jak u innych znanych nam "artystów" :)
Budynek po prawej świetnie równoważy tytułowy triangle.
Zaliczyłbym to zdjęcie do jednej z bardziej ulubionych kategorii... pejzaż miejski.
Piotrek!
Na nowy rok, nam wszystkim życzę, więcej takich prac w tym dziale na naszym forum! :) (nie tylko Twojego autorstwa)*
Brawo!
Piotr_ek
13-12-2009, 21:05
W ogóle Piotrek, cieszę się bardzo, że nie popadłeś w mechanizm: jest woda, jest ND.
Długa ekspozycja nie zawsze ma sens. Tu akurat woda pięknie zagrała i uzupełniła kadr. A tak w ogóle to urzekł mnie ten kawałek betonu, który nadał tytuł i chmurzące się niebo.
Na życzenia jeszcze czas przyjdzie :D Ale wielkie dzięki...
Fantastyczne niebo, bd woda i konwersja. Sam kadr niestety juz duzo mniej ciekawy niz w poprzednim zdjeciu z tego miejsca.
Inkognito
13-12-2009, 23:11
Fantastyczne niebo, bd woda i konwersja. Sam kadr niestety juz duzo mniej ciekawy niz w poprzednim zdjeciu z tego miejsca.
Wojtek!
Jakoś ostatnio kadrowy z ciebie malkontent ;)
Odpręż się chłopie, święta idą ;)
Wracam tu kolejny raz. Podoba mi się nadal!
Grzegorz, no bo tak naprawde na tym zdjeciu jest kilka naprawde fajnych elementow ale sam kadr nie porywa. I ze jest inaczej to mnie nikt nie przekona :) Do poprzedniego nie trzeba bylo mnie przekonywac. Spodobalo mi sie od pierwszego wejrzenia.
Inkognito
14-12-2009, 10:05
Grzegorz, no bo tak naprawde na tym zdjeciu jest kilka naprawde fajnych elementow ale sam kadr nie porywa. I ze jest inaczej to mnie nikt nie przekona :) Do poprzedniego nie trzeba bylo mnie przekonywac. Spodobalo mi sie od pierwszego wejrzenia.
Ja przecież sobie żartuję :)
Każdy ma prawo do własnego zdania. Z perspektywy autora fotografii to raczej lepiej :)
Wszycho dobrze jest! :)
kolejne dobre foto mam nadzieje że zgubiłeś wkońcu to nd i pokażesz coś więcej na krótkim czasie :)