Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Mazurek-pierwszy śnieg.....
borregaard
12-12-2009, 13:19
...tytuł jak z ...."Rambo"..:mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=z2b4s9q9yju2naujws7r.jpg)
No ładnie Panie Andru :D
Chociaz jakoś tak sie wpatruje i ... mz widziałbym to trochę szerzej i wyżej... :D
Ale to takie moje zachciewajki :p
jurek1906
12-12-2009, 16:27
Śliczności , czyściutko i ostrość miodowa :).
Ładny mazurek:-D, ostry i taki zimowy czyżby trochę słoneczka w twoich stronach wyszło:-D?
U mnie ani mazurków ani wróbli nie ma… trochę dziwne:???:.
Jutro zapowiada się trochę jaśniej, więc idę czatować przy karmiku… mam nowego gościa nie wiem, co to, ale jak go pstryknę to się dowiem, w przeciwieństwie do sikorek siedzi w jednym miejscu i zajada się, więc jest szansa, że przy gorszym świetle wyjdzie ostro.
borregaard
12-12-2009, 21:59
Ładny mazurek:-D, ostry i taki zimowy czyżby trochę słoneczka w twoich stronach wyszło:-D?
U mnie ani mazurków ani wróbli nie ma… trochę dziwne:???:.
Jutro zapowiada się trochę jaśniej, więc idę czatować przy karmiku… mam nowego gościa nie wiem, co to, ale jak go pstryknę to się dowiem, w przeciwieństwie do sikorek siedzi w jednym miejscu i zajada się, więc jest szansa, że przy gorszym świetle wyjdzie ostro.
Nic nie wyszlo i to cały problem ..ISO szaleje ,a jakość siada.....:-D
zprkangur
12-12-2009, 22:02
skulił sie z zima, bidulek :-(
ale pieron i tak jest ładny :-P
milusi :) To przez szybę?
Trochę jakości zabrakło - za Wld wygląda jakby robione przez szybę, lub oszumiane nie za dobrze? Pozdrawiam
borregaard
13-12-2009, 21:42
milusi :) To przez szybę?
Jasne...:mrgreen: i jeszcze w kompletnej ciemnicy....:mrgreen:
Jest wiele uroku w tym wróbelku, chyba dlatego, że przez szybę:) Żal, tylko, że taki zmarznięty już:(
Zgadza się mimo słabej jakości i kadru, mazurek jest nadal milusi! Zima jeszcze przed nami to jeszcze bedzie okazja na lepsze ujęcie. Pozdrawiam
borregaard
13-12-2009, 23:19
Heniu,ja bardziej skupiam się na wrażeniu ...:mrgreen:,ale mi sie rymnęło...:-D niż na forsowaniu jakości,ofc poniżej pewnego poziomu zejść nie można....No i sprawa podstawowa..leń jestem..nie rajcuje mnie leżenie pod siatą maskującą....tu ukłony dla Waldka i wielki szacun...:mrgreen:
A całość zamyka prosto....w lewej "Glen Grant" ,a prawa naciska spuścik....i ciepło,milo i ptaszki się nie płoszą...Ofc..szyba musi być czysta...:-D
Oglądałem twoje krajobrazy… musisz mieć za oknami strasznie zróżnicowaną przyrodę, w każdym oknie inny klimacik:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
borregaard
14-12-2009, 09:26
Oglądałem twoje krajobrazy… musisz mieć za oknami strasznie zróżnicowaną przyrodę, w każdym oknie inny klimacik:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
W jednym z okien mam też soczewkę,bo czasami trza jakieś makro strzelić.....:mrgreen:
Nikonozaur
14-12-2009, 13:45
W jednym z okien mam też soczewkę,bo czasami trza jakieś makro strzelić.....:mrgreen:
Słyszałem, że zamówiłeś okna z VR... :mrgreen:
Fajny ten kulisty mazurek. :-D
borregaard
14-12-2009, 14:23
Słyszałem, że zamówiłeś okna z VR... :mrgreen:
Fajny ten kulisty mazurek. :-D
Musiałeś mnie wydać...?...:twisted: :mrgreen:
:mrgreen:fajny. ale chyba jest mu zimno:???: trzeba było go do domu wziąć żeby się ogrzał trochę
bardzo ładnie, delikatnie tak przybrudzone, ale mi sie podoba
jak zwykle - ładnie wyszło :-D
borregaard
16-01-2010, 12:10
bardzo ładnie, delikatnie tak przybrudzone, ale mi sie podoba
Dopiero dotarło do mnie,natychmiast opierniczę ...małążonkę....:mrgreen:
Pablo 77
17-01-2010, 11:17
Podoba się.Widać,że układa się do snu:)