Zobacz pełną wersję : fotografia a paralotniarstwo
Witam
Metoda ta, staje sie coraz bardziej popularna. Czy ktos zna jakies strony www, gdzie mozna wynajac paralotnie i pilota i polatac i porobic fotki?
I w jakim przedziale cenowym jest miesci?
Witam
Metoda ta, staje sie coraz bardziej popularna. Czy ktos zna jakies strony www, gdzie mozna wynajac paralotnie i pilota i polatac i porobic fotki?
I w jakim przedziale cenowym jest miesci?
Po pierwsze to okolice Modlina a po drugie to kwota od 100 do 200 pln w zależność czasu latania itd.
moj znajomy cos takiego organizuje (Rabka, Krakow). Sprawdz http://www.para-pro.pl/
pozdr. Art.
dzieki, a co w ok. Kętrzyna/ Mrągowa? I taka "maszyna" jest przenośna? Czyli ktos z Olsztyna moze przyjechac do mnie?
ArtX - to chyba pilot leci i cyka fotki, a Ja chce leciec z pilotem..i sam cykac!
ArtX - to chyba pilot leci i cyka fotki, a Ja chce leciec z pilotem..i sam cykac!
To raczej motolotnię bierz pod uwagę. Sprawdź w najbliższym aeroklubie.
Matey3000
12-12-2009, 14:25
To raczej motolotnię bierz pod uwagę. Sprawdź w najbliższym aeroklubie.
Nie koniecznie. Wiekszosc szkol ''Latania'' ma w ofercie loty pasazerskie na parolotniach, rowniez z napedem. Tylko UWAZAJ!!! LATANIE JAST LEPSZE NIZ SEX!!!.
nie, pilot jest pilotem, a leci sie w tandemie, czyli on pilotuje a Ty cykasz :)
Oj, skasujcie ten wątek... bo ja już od dłuższego czasu się przymierzam do tego (tj. zrobić uprawnienia co by samemu latać)... a żona mi powiedziała, że pozwoli dopiero jak dzieci podrosną :(
Oj, skasujcie ten wątek... bo ja już od dłuższego czasu się przymierzam do tego (tj. zrobić uprawnienia co by samemu latać)... a żona mi powiedziała, że pozwoli dopiero jak dzieci podrosną :(
to pewnie przez ta reklame (ze latanie lepsze niz seks).. wiec nie dziw sie zonie ;)
Matey3000
13-12-2009, 01:15
Licencje A ogr. mozna miec w tydzien. Ja pare lat temu po 1 miescu mialem A i 28 godzin w powietrzu.