Zobacz pełną wersję : radiowy pilot do d300 nie zajmujący stopki
Na alledrogo widziałem piloty jak w tytule w cenie ca 160pln. To ważne, bo stopka jest mi potrzebna do lampy. Mam pytanie, czy ktoś z posiadaczy d300 wykorzystuje już to ustrojstwo. Problem w tym, że "przymierzałem" taki zakładany na stopkę lampy w sklepie i nie odpalał z pilota, a z guziczka umieszczonego na stacji bazowej i owszem. Było napisane, że d300 obsługuje, a jednak nie chodził.
Marcin T
10-12-2009, 14:41
Problem w tym, że "przymierzałem" taki zakładany na stopkę lampy w sklepie i nie odpalał z pilota, a z guziczka umieszczonego na stacji bazowej i owszem. Było napisane, że d300 obsługuje, a jednak nie chodził.
A czy jesteś pewien, że pilot i baza były zsynchronizowane?
Pytanie może banalne ale ja po zakupie swojego musiałem w/w operację wykonać we własnym zakresie.
Nie, nie jestem pewien. Grzebał pan ze sklepu, ja patrzyłem. Przeszkadzało mi, że stopka zajęta i chęć zakupu i tak mi przeszła, jak do tego doszedł brak wyzwolenia przez radio to się nawet ucieszyłem :). Ale pomysł dobry, więc jak jest coś podobnego i nie zajmuje stopki, to mam na to ochotę. Teraz szukam zadowolonego użytkownika takiego właśnie pilota.
nie musisz zakladac na stopke
Przyklej przylepiec (rzep) z boku albo do lampy i nie bedziesz musial wkladac do stopki