Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] A jeszcze jeden samograj;)
No to jeszcze jedna i ide spac......Kilkee i dzisiejszy wyjazd z Locterem;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/tag7d5-1.jpg
źródło (http://i49.tinypic.com/tag7d5.jpg)
Edit: Po rozmowie z Januszem postanowilem ze wkleje z ramka aaa co!
Ładnie znowu, tylko NX w ruchu był ?
Ładnie znowu, tylko NX w ruchu był ?
Ano tak NX.......no i zmniejszanie i ostrzenie PS:D
Piękne miejsce, bardzo ładne zdjęcie....skromna ta rameczka. :-P
Edit: Po rozmowie z Januszem postanowilem ze wkleje z ramka aaa co!
Bardzo ładnie z Twojej strony :D A większej, w sensie szerszej sie nie dało?? :p
Kolejny, świetny i przemyślany kadr... Jestem na tak!
ta fota jest ładniejsza, fajniejszy taki typowo krajobrazowy motyw - ponownie bardzo ładna kolorystyka , a rameczka zamkneła bardzo ładnie to zdjecie :-D
krzysztofz24
08-12-2009, 00:57
Mi pasuje;-)
Jest OK, .... po tych Waszych klifach straciłem skalę, ........ wygląda jakby skarpa miała ze 100 metrów :)
Ano tak NX.......no i zmniejszanie i ostrzenie PS:D
Tak z ciekawości, a dlaczego tych dwóch operacji nie robisz też w NX ? przecież też posiada te narzędzia... :-)
GUINNESSts
08-12-2009, 01:31
Jest OK, .... po tych Waszych klifach straciłem skalę, ........ wygląda jakby skarpa miała ze 100 metrów :)
Hehe:mrgreen:
Ladnie Grzegorz. Wszystko jest na miejscu:)
Tak z ciekawości, a dlaczego tych dwóch operacji nie robisz też w NX ? przecież też posiada te narzędzia... :-)
Bo wole ostrzenie i zmniejszanie w PSie.......a poza tym nie chce zebys pisal ze przeostrzone:D
Ten samograj bardziej mi gra niż poprzedni (ten z zameczkiem) :-D.
Fajna faktura tej wysychającej podłogi wyszła, no i trawa, jak zawsze, elegancko przyczesana.
Dałeś radę. Gra :mrgreen:!
Nikonozaur
08-12-2009, 11:41
Ładnie Grzegorz, ale chyba bym wolał tak zupełnie na pusto bez tych kamuli po lewej. Kolory i morska atmosfera bez zarzutu.
wojtek6308
08-12-2009, 15:56
Dobre, ... i mnie się podoba :)