Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Uwaga! Samograj, irlandia, zamek i nie ogladac:d
Dzisiejszy wypad z Locterem........wialo i ziebilo nieziemsko i co chwila padalo........paluszki odmarzaly.......ale......
Takiego samograja dzis pokaze.......ZNOW sie powtarzam!!!!!!! ALE SWIADOMIE!
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/2w24v4m-1.jpg
źródło (http://i46.tinypic.com/2w24v4m.jpg)
no widzę że mieliscie troche wody a nie tylko glony jak podczas mego pobytu - podoba sie, dobry kadr i bardzo ładne i bogate kolorki :-D
no widzę że mieliscie troche wody a nie tylko glony jak podczas mego pobytu - podoba sie, dobry kadr i bardzo ładne i bogate kolorki :-D
Dzieki Janusz......kolorki to zasluga Tamiego:D No moze tez odrobiny sloneczka zza plecow!
GUINNESSts
07-12-2009, 22:46
Ja tam nie ogladam;)
GUINNESSts
07-12-2009, 22:48
Fajnie:) Ciekawy kadr i kolorki. Czyste ostre. No i fakt. Ta woda dala ciekawe wypelnienie:)
Sie podoba:)
No nieźle, przyznam, że nieźle :) Kolorki jak z analoga a takie lubie, kontrast, tonalność - wszystko super. No i fajny kadr, ja zawsze umieszczałem ten zamek gdzieś z boku, ale centralnie wygląa chyba lepiej.
Mimo, chyba niezbyt sprzyjających warunków, bardzo dobre ujęcie.... Do tego czystośc i jakby nie patrzec, charakterystyczne barwy, oddane w 100%.
P.S. Kolejny kopniak, żeby zajechac w końcu w Wasze strony... z Al-em, który jak najbardziej zawita, ale chyba poczekamy na 'delikatną poprawę pogody' ;)
P.S. Kolejny kopniak, żeby zajechac w końcu w Wasze strony... z Al-em, który jak najbardziej zawita, ale chyba poczekamy na 'delikatną poprawę pogody' ;)
Moze lepiej poczekajcie na moj wieczny urlop:D
Moze lepiej poczekajcie na moj wieczny urlop:D
To napewno, ale widzisz, jakby to powiedziec... mi sie na dniach kończy ten wieczny urlop :( Mimo tego mam nadzieje, że uda się jakoś zgrac :D
krzysztofz24
08-12-2009, 00:47
Jak dla mnie : kolory i oswietlenie na zdjeciu baaardz mi sie podobaja, ale, ...gdyby zamek nie byl tak centralnie,tylko troche w prawo ,a horyzont nizej-byloby wiecej nieba,dramaturgii. Nie to zebym sie czepial(bo nie uwazam sie za eksperta) ,ale fotka mogla byc zaj...sta,a tak no fajnie jest ,ale moglo byc ekstra...
Pablo 77
08-12-2009, 00:57
Ciekawie kadrowo i kolorystycznie:)
Jaki tam samograj :-D? Żeby tak było, to przede wszystkim trzeba potrafić to odpowiednio pokazać i przygotować.
Tobie, jak zawsze zresztą, to wyszło. Fajne kolorki, światełko i obróbka.
Podobać się :-D!
P.S. A jak ktoś nie chce, to nie ogląda i tym bardziej komentów nie wstawia :mrgreen:.
Jaki tam samograj :-D? Żeby tak było, to przede wszystkim trzeba potrafić to odpowiednio pokazać i przygotować.
Tobie, jak zawsze zresztą, to wyszło. Fajne kolorki, światełko i obróbka.
Podobać się :-D!
P.S. A jak ktoś nie chce, to nie ogląda i tym bardziej komentów nie wstawia :mrgreen:.
Swiete slowa....ja to wiem!
wojtek6308
08-12-2009, 15:51
Ten kadr podoba mnie się chyba najbardziej z dotychczasowych, które przedstawiają ten zamek :)