PDA

Zobacz pełną wersję : ??mały niedrogi album na 3-4 zdjęcia

Antonioo
05-12-2009, 15:20
witojcie

robiłem w przedszkolu u znajomej zdjęcia z wizyty Mikołaja....i chciałbym zrobić jakiś mały albumik 3-4 zdjęcia w formacie 13, albo 15,

szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć poza tym
http://www.foton.kalisz.pl/?strona=sklep_produkt&grupa1=18&grupa2=13&grupa3=1&pid=2587&pikczer=03.jpg

no powiem, że nie wygląda to zbyt zachęcająco. poratujcie:D

Antonioo
06-12-2009, 23:54
nikt nic nie ma???

Zuzus
07-12-2009, 11:30
Zobacz u Baranskiego. Cos takiego http://www.baranski.com.pl/albumy/index.php?go=albumy-art albo takiego http://www.baranski.com.pl/albumy/index.php?go=albumy-z-kartonow-ozdobnych
Siedziba w Krakowie, wiec daleko nie bedziesz mial :)

Antonioo
07-12-2009, 14:47
prywatna osoba nie może u nich kupić....wystawiają tylko faktury na firmę....

Zuzus
07-12-2009, 16:29
Oczywiscie ze nie!
Gdzies to wyczytal takie bzdury? :)

Kupilam nie jeden album u nich i wiem. Zreszta patrz regulamin -> "KUPUJĄCY. 2. Kupującym może być osoba fizyczna lub prawna albo jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej."
i dalej "5. Na wszystkie zamówione towary w sklepie internetowym BARAŃSKI.com.pl wystawiane są paragony fiskalne lub faktury VAT."

Innervoice
07-12-2009, 17:58
Sprawdź tu; http://www.fotokoszyk.pl/

Antonioo
07-12-2009, 19:33
Oczywiscie ze nie!
Gdzies to wyczytal takie bzdury? :)

Kupilam nie jeden album u nich i wiem. Zreszta patrz regulamin -> "KUPUJĄCY. 2. Kupującym może być osoba fizyczna lub prawna albo jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej."
i dalej "5. Na wszystkie zamówione towary w sklepie internetowym BARAŃSKI.com.pl wystawiane są paragony fiskalne lub faktury VAT."

dzwoniłem dziś do nich o 12:37 na nr 602227669 i tak mi gość przez telefon powiedział.....zapytał, czy mam firmę, powiedziałem, że nie i tak chciałem, dla siebie, bo znajomej robiłem w przedszkolu zdjęcia.....powiedział że mu przykro i niestety nie mogę u nich kupić..... ZONK

Zuzus
07-12-2009, 19:38
Dziwne. Ja u nich kupuje bez problemu, a nie mam zadnej firmy, i nie biore na faktury.

Antonioo
07-12-2009, 19:46
no nic zadzwonię tam jeszcze jutro....może jakiś nowy pracownik odebrał...czy coś

Innervoice
07-12-2009, 21:05
Ja też tam kupowałem i nie było problemów ze zwykłą sprzedażą.

wist
07-12-2009, 21:17
Antonioo, jak widzę jesteś z Krakowa.
Poszukaj w Krakowie w fotolabach - tam gdzie sprzedają również albumy. Mają czasami takie harmonijkowe oprawki do zdjęć. Przycinasz z "metra" na tyle zdjęć na ile potrzebujesz. Jeśli ja u siebie w 2-3 labach to widziałem to w Krakowie musi tego być więcej.
Powodzenia w poszukiwaniu.

MstrG
20-09-2016, 09:42
Odkopuję :D
Troszkę czasu minęło ;)

Potrzebuję albumik na trzy zdjęcia 15x21. Może być też na cztery czy pięć zdjęć. Najlepiej na zdjęcia poziome. Czy ktoś może coś polecić oprócz tych z cienkiego kartonu?
Podoba mi się tripleks z najlepszefoto, ale klient potrzebuje 4 takie albumiki i to już troszkę za drogo mu wychodzi.

nefas
27-09-2016, 21:18
Odkopuję :D
Troszkę czasu minęło ;)

Potrzebuję albumik na trzy zdjęcia 15x21. Może być też na cztery czy pięć zdjęć. Najlepiej na zdjęcia poziome. Czy ktoś może coś polecić oprócz tych z cienkiego kartonu?
Podoba mi się tripleks z najlepszefoto, ale klient potrzebuje 4 takie albumiki i to już troszkę za drogo mu wychodzi.

Panie, ja już nauczyłem siebie i obecnych klientów, że jakość musi kosztować i nie szukam po netach budżetowych rozwiązań. Ma być ładnie musi być cena, jak nie to do widzenia...

edit: też przez to kiedyś przechodziłem, szukania budżetowych "rozwiązań" bo "za drogo" i nie polecam

MstrG
27-09-2016, 21:20
Panie, ja już nauczyłem siebie i obecnych klientów, że jakość musi kosztować i nie szukam po netach budżetowych rozwiązań. Ma być ładnie musi być cena, jak nie to do widzenia...

Tak samo to ja tłumaczę i padło jednak na tripleks :)

nefas
27-09-2016, 21:21
Tak samo to ja tłumaczę i padło jednak na tripleks :)

Dostaną do łapy i będą zadowolenia a po fotografie zostanie dobry smak :)

28-09-2016, 18:29
Zarzyka.pl ma fajne albumki jamniki, najlepiej zadzwonić

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

29-09-2016, 06:45
Są są zadzwoń bezpośrednio pytając o jamniki

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka