Zobacz pełną wersję : windows 7 a elements 6 prosze o pomoc
Witam
zakupiłem wczoraj komputer z windows 7. posiadam photoshop elements 6. zainstalował sie jak należny, jest jednak problem. polega na tym ze w odróżnieniu od XP i visty elements jest w języku angielskim. na viscie czy XP jezyk domyślnie ostawiał się jako polski na 7 jest angielski i nie wiem jak to zmienić. czy jest ktoś z was w stanie mi pomoc? dziękuje i pozdrawiam Remik
W ustawieniach regionalnych masz język polski? W opcjach Elements nie da się przestawić?
w regionalnych jest jezyk polski a w samym elements nie ma nigdzie ustawien jezyka. dziwna sprawa. ma ktos moze jakis pomysl?
w regionalnych jest jezyk polski a w samym elements nie ma nigdzie ustawien jezyka. dziwna sprawa. ma ktos moze jakis pomysl?
Zaraz. Twierdzisz że z tej samej instalki, na XP masz PSE po naszemu, a na siekierze po ichniemu?
PSE chyba nie ma lokalizacji.
<| MICHAŁ |>
06-12-2009, 12:16
szostki nigdy nie mialem, ale siodemke mam w jezyku polskim
dziwne....
no dziwne. sam sie dziwie, bo te sama plyte instalowalem na viscie i od samego początku przy instalacji było wszystko po polsku, natomiast w 7 bylo po angielsku. miałem nadzieje ze po instalacji będzie jednak język polski. jednak klapa.
W ogóle to adobe namieszało z językami w PSE. 8.0 na mac'a odpalić można tylko poprzez zmianę języka systemu na angielski, inaczej wyskakuje error. Co ciekawe, na oficjalnym forum umywają ręce, twierdząc, że przecież w wymaganiach jest napisane OS X eng... :/
Zagadaj tutaj:
http://forums.adobe.com/community/photoshop_elements?view=discussions
No to panowie znalazlem problem. tak jak pisal to wcześniej Gusio w ustawieniach regionalnych oprocz polskiego byl jeszcze Angielski. i dlatego robil takie myki. po skasowaniu angielskiego i zostawieniu tylko polskiego jest juz ok. dzieki i mozna skasowac
nie kasuj - innym się przyda :)