Zobacz pełną wersję : Kalibracja monitora - trojmiasto
player_sct
04-12-2009, 19:39
Witam wszystkich serdecznie.
Dość często tu zagladalm chocby ze wzgledu na ciekawe posty na temat monitorow. I chyba tez dzieki temu forum, zakupilem trzy dni temu świeżynke Eizo 23" z serii EW. (nie - nie stac mnie bylo na cos z serii S i po tym jak sie niedawno sparzylem odeszla mi ochota na kupowanie używek ;-) )No i po parodniowej zabawie tak mnie naszlo żeby moze sprobowac go jeszcze troche podciągnąć. Dlatego pytanko do uzytkowników szczegolnie z okolic trojmiasta - nie posiada moze ktos kalibratora i nie chcialby mi pomoc ulepszyc mojego moniaka?
pLayer / Suspect
Jak kogoś znajdziesz z kalibratorem to daj znać. Chętnie nawet zapłacę za czyjąś pracę
Zna ktoś może jakąś osobę/firmę która przyjeżdza do klienta i kalibruję monitor w Trójmieście?
Jeśli tylko monitor nie jest szerokogamutowy to chętnie pomogę. Mam Eye One Display2 i jestem z Elbląga. Więc do trójmiasta jest stosunkowo blisko.
lukasz b
27-11-2010, 10:16
odświeżam :-) kolego Roon masz już skalibrowany monitor przez wisa ? ew. ktoś kto może skalibrował w 3mieście?
photofun
23-01-2011, 16:33
Też odświeżę - w ogóle ktoś zna jakąś firmę/osobę, która skalibruje monitor w 3city, ewentualnie kujawsko-pomorskie?
Też odświeżę - w ogóle ktoś zna jakąś firmę/osobę, która skalibruje monitor w 3city, ewentualnie kujawsko-pomorskie?
Ja bywam w tych rejonach średnio raz na kwartał. Jeśli zbierze się kilku chętnych, możliwe jest zrobienie czego trzeba szybciej.
photofun
24-01-2011, 21:27
Ja chętny na pewno :)
Ja także, ale gdzieś za 2-3 miesiące (jak zakupię monitor):)
Na wiosnę będę wybierał się do 3miasta, mam ColorMunki Photo więc mogę zabrać ze sobą :)
Jeżeli zebrałaby się sensowna grupka chętnych to za wstydliwie niewielką opłatą kolegom z forum mogę pokalibrować co trzeba ;)
Na wiosnę będę wybierał się do 3miasta, mam ColorMunki Photo więc mogę zabrać ze sobą :)
Jeżeli zebrałaby się sensowna grupka chętnych to za wstydliwie niewielką opłatą kolegom z forum mogę pokalibrować co trzeba ;)
A w okolice Gorzowa Wlkp. nie będziesz się może z tym "munkiem" wybierał? :)
Kurcze, szukam kogoś kto ma to "ustrojstwo" w moim mieście..
A w okolice Gorzowa Wlkp. nie będziesz się może z tym "munkiem" wybierał? :)
Niestety... to zupełnie nie "moje" rejony... ale będę pamiętał gdyby coś się miało zmienić.
lucyna835
30-03-2011, 11:24
Ja byłabym zainteresowana ale nie widzę ,,grupki" :)
photofun
03-04-2011, 00:08
Ja też chętny. Czy dwie osoby to już grupka? :D