Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Kot to też przyroda?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img441.imageshack.us/img441/6663/kota1r1.jpg)
Dla mnie rewelacja!
Lubię tego typu zdjęcia.
Kadr świetny
Kolory ok.
Moment idealny!
Pozdrawiam
świetne! trzeba mieć sporo szczęścia, żeby takie coś uchwycić ;) kolor jest nawet fajny, choć wydaje mi się w BW fajnie by wyglądało.
<| MICHAŁ |>
04-12-2009, 09:57
tak, zdecydowanie przyroda, co najwyzej moze byc ozywiona lub nieozywiona (w zaleznosci od stanu).
zdjecie super - bardzo mi sie podoba. gratuluje!
malasana
04-12-2009, 10:00
Swietnie zlapane, brawo! W b/w moze byc rowniez ciekawie.
Kapitalne. Wielkie brawo.
Pomyśl nad BW
Fajnie uchwycone :D Podoba mi sie!
Dziękuję :) W b&w wyszło bardzo zimno, a że to promienie zachodzącego słońca, to postanowiłem minimalnie cieplej.
swider zepsules tylko.
nem, najs zdjete kocisko.
malasana
04-12-2009, 16:33
Oryginal duzo lepszy... Zbyt duzy kontrast odebral caly klimat temu zdjeciu.
nem, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz o to zbezczeszczenie, ale nie moglem sie powstrzymac od przedstawienia swojej wizji Twej (zreszta bardzo dobrej) pracy :)
Dziękuję za propozycję, ale chyba zostanę przy mojej wersji :)
Dobrze wiedzieć, że czasami zrobię jakieś w miarę wartościowe zdjęcie. To bardzo motywuje :) Dzięki za komentarze.
Dziękuję za propozycję, ale chyba zostanę przy mojej wersji :)
Nie, nie... chyba mnie zle zrozumiales (zrozumieliscie). Ja nie mialem na celu poprawiac Twojego zdjecia, ani tez udawadniac czegokolwiek. Chcialem przedstawic jedynie swoja wizje Twojej pracy czyli to co zobaczylem oczyma wyobrazni patrzac na Twoje zdjecie. Ale widac nie podpasowalo... trudno :) Poprosze jakiegos zielonego kierownika zeby posprzatal.
Poprosze jakiegos zielonego kierownika zeby posprzatal.
Życzeniu stało się zadość, chociaż nie widziałem napięcia z powodu opublikowania zmienionej wersji. Na życzenie posprzątam bardziej. :)
Interesująca praca, gratuluję spojrzenia.
borregaard
05-12-2009, 17:07
No tak,a ja nie widziałem....:wink: :mrgreen:
Ładny kadr...:)
Marta Baranowska
06-12-2009, 12:28
fajne, widziałabym jednak w bw;]
Widziałabyś bw. Marto, a ładnie zrobisz? Dam Ci źródło :)