Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Portland
Sebastianito
03-12-2009, 23:28
Takie cos ustrzelilem. W pionie, bo tylko tak mi tu pasowalo. Pod slonce, zeby bylo trudniej. Pod fala, jak to zwykle bywa.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/12/2007623-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new2/2007623.jpg)
A ha i jeszcze podziekowac za komentarze :)
ostrytux
03-12-2009, 23:31
Nie mam pytań :twisted:
Świetna fotografia :-D
Swietne Seba, ale moment zlapales:-) Jaki czas naswietlania, 1s?
Świetnie uchwycony moment. Podoba mi się ta fotografia choć pierwszy plan trochę nudnawy i przycięcie do kwadratu może lepiej by wyglądało.
Ło kurde! Idę po ręcznik :mrgreen:!
Dynamizm tryska z tej foty.
Super to uchwyciłeś!
Extra !
Masakra chłopie, dałes czadu teraz :)
Świetnie uchwyciłeś ten moment :-) świetne foto, ciut przyciemniłbym dół :-)
Wiec tak.....
Od gory zaczne......
Wiec.....od gory do dolu jest znakomite;):D
ciut przyciemniłbym dół :-)
ART czy jestes tak pewien monitora naktorym ogladasz ze jest za jasno?? Juz ktorys z kolei post w ktorym zwracasz uwage na za jasne zdjecie.......po czym wpatruje sie w taka fote i nie widze ze jest za jasno......ale to MZ oczywiscie
Sebastianito
03-12-2009, 23:43
Swietne Seba, ale moment zlapales:-) Jaki czas naswietlania, 1s?
1/25 sek.
Efektowne, podoba się . :)
malasana
04-12-2009, 00:01
Swietne, kadr, ktorego kazdy pozazdrosci.
Nikonozaur
04-12-2009, 00:08
Fajna fota. Dobrze pograłeś z falą ryzykując zalanie sprzętu, ale kto nie ryzyczy ten innych nie ćwiczy. :mrgreen:
martinez
04-12-2009, 00:10
Świetne zdjęcie Seba... gratki :) Super moment złapany!
To sie nazywa , zlapac cudny moment :) No i ta latarenka , jak wisienka :)
Przeswietny kadr!
krzysztofz24
04-12-2009, 00:28
Udalo ci sie niesamowcie uchwycic moment,kadr jak najbardziej spoko,z tej fotki bije ekspresja...
Sebastianito
04-12-2009, 00:50
Udalo ci sie niesamowcie uchwycic moment,kadr jak najbardziej spoko,z tej fotki bije ekspresja...
Ekspresje swa wyrazilem zaraz po nastepnej fali ktora mnie przykryla... :) Ale nie bede cytowal :D
Wiec tak.....
Od gory zaczne......
Wiec.....od gory do dolu jest znakomite;):D
ART czy jestes tak pewien monitora naktorym ogladasz ze jest za jasno?? Juz ktorys z kolei post w ktorym zwracasz uwage na za jasne zdjecie.......po czym wpatruje sie w taka fote i nie widze ze jest za jasno......ale to MZ oczywiscie
No kurde, masz rację :-) oglądałem to na lapku LED. Sprawdziłem po Twoim poście na monitorze od kompa stacjonarnego i wszystko jest OK. Chyba dam sobie spokój oceniania na tym urządzeniu :-)
Świetny moment, ..... ale przy takirj dramaturgii zjechałym z nasyceniem, ...... niebo dramatyczne prawie b&w, dół ciemny, ....... sam sobie tak zrobię :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Świetny moment, ..... ale przy takirj dramaturgii zjechałym z nasyceniem, ...... niebo dramatyczne prawie b&w, dół ciemny, ....... sam sobie tak zrobię :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
..... nie tak jak myślałem, ale po pół litra irlandzkiej whisky wyszło mi tak
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img143.imageshack.us/img143/9172/ja011.jpg)
Pozdrawiam
Nikonozaur
04-12-2009, 01:29
..... nie tak jak myślałem, ale po pół litra irlandzkiej whisky wyszło mi tak [...]
Dość fazowo, ale mocno fajnie. Ciekawe co powie Seb.
Sebastianito
04-12-2009, 01:36
Dzizas! Ale obrobka :D Ja tak nie potrafie... lubie cukierasy i ladne obrazki... ale cenie sobie uwagi.
Dzizas! Ale obrobka :D Ja tak nie potrafie... lubie cukierasy i ladne obrazki... ale cenie sobie uwagi.
...... według mnie to jest świetne zdjęcie, ale nie zaistnieje w takiej postaci jak je podałeś. Wszyscy robimy dziesiątki zdjęć, które żyją na forum kilkanaście godzin, ...... potem szuflada, nigdy nie otwierana. To Twoje zdjęcie nadaje się na billboard wielkości Pałacu Kultury, ....... ale z moją obróbką :mrgreen:, ... no może nie z obróbką, ..... bo tu jestem słabeuszem, ale ...... z pomysłem. Pozdrawiam.
no Sebastian - bardzo się postarałeś, świetna fota i na dodatek w ramce :mrgreen:
No ladnie ladnie. Czyli nic nowego nie powiem. Nuda.... :D
wojtek6308
04-12-2009, 09:46
Świetnie to uchwyciłeś :-D
Jest świetnie, a dynamizm aż bije :D
Kadr na duży plus!
Sebastianito
04-12-2009, 12:11
Twoje zdjęcie nadaje się na billboard wielkości Pałacu Kultury, ....... ale z moją obróbką :mrgreen:,
Jestem zadowolony z takiej wielkosci zdjecia na tym forum :) Kilka cennych uwag, podpowiedzi w obrobce... i jest gites...
Poranna herbatka.
martinez
04-12-2009, 17:13
....... ale z moją obróbką :mrgreen:, ... no może nie z obróbką, ..... bo tu jestem słabeuszem, ale ...... z pomysłem.
A mnie się podoba tak jak jest! i tej wersji będę się trzymać... uwielbiam cukierkowe klimaty w wydaniu Seby! :razz::mrgreen:
Tylko pogratulować - zdjęcie jest fantastycznie dynamiczne - kiedy ja takie zdjęcia będę robił
pozdrawiam
Mariusz
GUINNESSts
04-12-2009, 17:40
Ekspresje swa wyrazilem zaraz po nastepnej fali ktora mnie przykryla... :) Ale nie bede cytowal :D
Moge zacytowac bo tez tego doznalem. A slowo w tym przypadku jest tylko jedno:mrgreen:
Bardzo fajna fota:)
Sebastianito
04-12-2009, 17:58
Moge zacytowac bo tez tego doznalem. A slowo w tym przypadku jest tylko jedno:mrgreen:
Bardzo fajna fota:)
to sa 3 slowa :D
borregaard
04-12-2009, 22:34
Ładnie trafiony,dynamiczny moment.
ale pojechałeś Sebastian! exxxxxxxtra zdjęcie. Piękne! Piękne!
Pablo 77
04-12-2009, 23:36
Jest gitarka:)
Fajnie uchwycone:)